📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rzadko się zdarza aby kierowca BMW posiadał takie wysokie umiejętności w kierowaniu.
Długo chyba nie pogonił bo z tego co się orientuje kopnął w kalendarz.
Długo chyba nie pogonił bo z tego co się orientuje kopnął w kalendarz.
a oto co wykopałem na googlu:
Cytat:
The original ghost rider Patrik Furstenhoff is still alive but rumor has it that there were two ghost riders. I think Joakim Karlsson aka the ice man who was the other ghost rider, died on May 30th 2005 while participating in the TT races. You can go to thevelvetrocket.com/2008/02/06/ghost-rider-part-2/ for more information.
o dziwo jeden z nich kopnął w wyścigu TT a nie na drodze
szacun za mega umiejętności !!! choć zara pewnie napiszą zedużym fiatem by go wzieli albo ze co weekend tak jeżdzą polówką starego jak do garażu daje podjechać , mega szacun
hujoczita napisał/a:
Rzadko się zdarza aby kierowca BMW posiadał takie wysokie umiejętności w kierowaniu.
A jednak, aż żal dupę ściska co nie?
Zatrzymać i zastrzelić na miejscu za robienie takich akcji w mieście.
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Ogólnie to okrutna z wyglądu jest ta Bema. Brzydszej chyba nie ma, a i ciężko spotkać brzydszy samochód innej marki.
Ustawione. Za wiele kamer. Bujaj worek starej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów