Przed państwem kwiat decyzji.. A co ja będę pierdolił. Po prostu murzynka, która nie potrafi się przystosować do nowego środowiska i według teorii Darwina powinna zginąć w wyniku selekcji naturalnej ale niestety inne rasy sztucznie podtrzymują jej i jej podobnym żywot co niestety zatrzymuje ten proces, a to z kolei uniemożliwia wyewoluowanie rasy niedostosowanej w lepszą rasę, ani też całkowicie nie pozwala jej unicestwić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Opóźniona w rozwoju kobieta, którą jakiś idiota namówił na zrobienie z siebie pośmiewiska za parę dolców, przy czym gość ani myśli wywiązać się z umowy. Smutne to i śmieszne zarazem. Czin czi czi czin czin
Przynajmniej nie pierdoli tak jak u nas podobne żuli, że zbiera na autobus, na rodzinę, jedzenie czy inną zjebaną bajeczkę.
Murzyn jest szczery, i w przeciwieństwie do 99 procent fundacji charytatywnych w tym kraju, wyda kasę na to na co obiecuje.
Murzyn jest szczery, i w przeciwieństwie do 99 procent fundacji charytatywnych w tym kraju, wyda kasę na to na co obiecuje.
_RottenFetus_ napisał/a:
Przynajmniej nie pierdoli tak jak u nas podobne żuli, że zbiera na autobus, na rodzinę, jedzenie czy inną zjebaną bajeczkę.
bo nasi zule nie wala cracku... murzynstwo nie ma tu nic do rzeczy. zreszta nasz chlejusy tez czesto mowia, ze na flaszke chca. to cyganie zawsze na bulke biora, czy obiad dla dziecka
Cytat:
Opóźniona w rozwoju kobieta, którą jakiś idiota namówił na zrobienie z siebie pośmiewiska za parę dolców, przy czym gość ani myśli wywiązać się z umowy. Smutne to i śmieszne zarazem. Czin czi czi czin czin
Jak dla mnie to tylko śmieszne
Polecam po głównym w Poznaniu pochodzić na tony takiej wiary się plącze. Na dodatek są biali Ciekawe co autor by o nich napisał.
Kama meeęę, gimi dalaaa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów