Podobnie w latach 80-tych bawili się więźniowie w pierdlu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oso napisał/a:
a ty wtedy robiłeś pod celą za parówę?
Halman napisał/a:
a ty robiłeś pod celą za parówę?
Na bo ochronce to ty Krysiu obsługiwałeś cały pawilon.
ps. Damskie się nie liczy więc się goń kurwino.
oso napisał/a:
Na bo ochronce to ty Krysiu obsługiwałeś cały pawilon.
ps. Damskie się nie liczy więc się goń kurwino.
rozumiem, trzasłeś całym wronkami. Ty to jesteś prawdziwy git człowiek z kropką na powiece i generalskimi pagonami...
No to teraz zasznuruj klapę z drugiej strony... (nie, nie znajdziesz wyjaśnienia tego w internecie)
Jak widzę takie zabawy odpala się we mnie wewnętrzny prawdziwy katol i modlę się aby dorwali ich księża przeorali im odbyty w celu nawrócenia na ścieżkę mesjasza.
Halman napisał/a:
rozumiem, trzasłeś całym wronkami. Ty to jesteś prawdziwy git człowiek z kropką na powiece i generalskimi pagonami...
No to teraz zasznuruj klapę z drugiej strony... (nie, nie znajdziesz tego w internecie)
heh widać że jesteś fesciną i już Krysia pisałem że damskie się nie liczy i lepiej zaszyj się w swoją pizdę czerwoną nicią na okrętkę.
oso napisał/a:
heh widać że jesteś fesciną i już Krysia pisałem że damskie się nie liczy i lepiej zaszyj się w swoją pizdę czerwoną nicią na okrętkę.
i chuj... tak z ciebie exosadzony jak z pizdy samolot...
Halman napisał/a:
i chuj... tak z ciebie exosadzony jak z pizdy samolot...
Ex to ty nawet nie jesteś bo kurwiną już się zostaję do deski i ostatni raz mówię morda ryj Krysia.
Pizdę to Ty tylko w lustrze widziałeś
Powyższa konwersacja 2 długoletnich garusów hehehe turlam się ze śmiechu
oso napisał/a:
Ex to ty nawet nie jesteś bo kurwiną już się zostaję do deski i ostatni raz mówię morda ryj Krysia.
Pizdę to Ty tylko w lustrze widziałeś
niepierdol, niepierdol, dałeś sie wmanewrować na minę dla tych z pierwszej łapanki.
To jest zapewne w Berlinie, gdyby to było w Amsterdamie, to by się napierdalali drewniakami.
Wyraźnie widać eskalację w trakcie gry. Podobnie jak dyskusja oso/Halman.
Jak to dzieci
Jak to dzieci
Pojawi się jakiś gówniany materiał i zaraz pojawia się halman, bez gówna żyć nie umie czy jak ?
I to jest gra a nie jakiś tam cyberpunk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów