

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej użytkownicy tego portalu będą obojętni na zaloty tej Pani, umiejętności te na pewno nie przydadzą się w kuchni, zupa i tak będzie zasłona. Wysportowane kobiety szybciej wyfruwają z gniazda, czyli kuchni- niepostrzeżenie z niej sp🤬alają.
Sposoby na przesoloną zupę:
* Do zupy wrzuć dwa surowe białka jajka (białko bowiem wiąże sól). Później przecedź zupę przez sito albo po prostu zbierz z powierzchni ścięte białko. Wrzuć do zupy poćwiartowane jabłko i gotuj ok. 10 min.
* Możesz dolać przegotowaną wodę i rozcieńczyć zupę, ale nie jest to zbyt dobre rozwiązanie – zupa zwyczajnie może być zbyt rzadka. Oczywiście jeśli preferujesz taką konsystencję, jest do metoda odpowiednia dla Ciebie.
* Dodaj do zupy jogurt albo śmietanę (ewentualnie mleko) – smak będzie znacznie łagodniejszy.
* Wrzuć do przygotowanej zupy surowego, obranego dużego ziemniaka (ale niepokrojonego!). Gotuj zupę ok. 10 min. Ziemniak wchłonie wówczas nadmiar soli. Pamiętaj, żeby nie pozostawiać go w zupie! (wtedy ponownie będzie za słona).
Sposoby na przesoloną zupę:
* Do zupy wrzuć dwa surowe białka jajka (białko bowiem wiąże sól). Później przecedź zupę przez sito albo po prostu zbierz z powierzchni ścięte białko. Wrzuć do zupy poćwiartowane jabłko i gotuj ok. 10 min.
* Możesz dolać przegotowaną wodę i rozcieńczyć zupę, ale nie jest to zbyt dobre rozwiązanie – zupa zwyczajnie może być zbyt rzadka. Oczywiście jeśli preferujesz taką konsystencję, jest do metoda odpowiednia dla Ciebie.
* Dodaj do zupy jogurt albo śmietanę (ewentualnie mleko) – smak będzie znacznie łagodniejszy.
* Wrzuć do przygotowanej zupy surowego, obranego dużego ziemniaka (ale niepokrojonego!). Gotuj zupę ok. 10 min. Ziemniak wchłonie wówczas nadmiar soli. Pamiętaj, żeby nie pozostawiać go w zupie! (wtedy ponownie będzie za słona).
Kurcze przecież ona mogłaby ujeżdżać mnie i jednocześnie lizać mi odbyt. To jak to tak? Że niby użytkownicy tego portalu byliby obojętni na zaloty tejże pani? Pff...
GlassEdi napisał/a:
Kurcze przecież ona mogłaby ujeżdżać mnie i jednocześnie lizać mi odbyt. To jak to tak? Że niby użytkownicy tego portalu byliby obojętni na zaloty tejże pani? Pff...
może jestem jakiś p🤬lnięty i tutaj to normalne, ale nie chciałbym żeby laska lizała mi grotę


tyle pracy i ćwiczeń tylko po to aby zobaczyć czy dupę dobrze wytarła po wyjściu z kibla
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie