📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ruchomy obraz + dźwięk. Kurwa, ja to nazywam film a nie "animowany gif z muzyką" ale co ja się tam znam
shirubesutaa napisał/a:
Ruchomy obraz + dźwięk. Kurwa, ja to nazywam film a nie "animowany gif z muzyką" ale co ja się tam znam
Jak już jesteś taki dokładny, to trzeba było napisać, że to wycięte i zapętlone fragmenty filmów z podłożoną do nich nieoryginalną ścieżką dźwiękową.
A serio, nie miałeś się już o co przypierdolić?
Yurij napisał/a:
nie miałeś się już o co przypierdolić?
spieszę na ratunek:
w ostatnim filmiku jest szynszyla, a nie chomik
pozdrawiam
@up up i up
kot z gitara rozpierdala dziekuje dobranoc nie ma takiego bicia
kot z gitara rozpierdala dziekuje dobranoc nie ma takiego bicia
Kolory i klatkowanie filmików mówi że to gify hujku.
Yurij napisał/a:
animowanych gifów
1:01 mi zniszczyło mózg. Plusik za Around The World w tle
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów