Murzyni są obleśni w każdym calu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
oblesni to sa ludzie, ktorzy zamieszczaja zdjecia gili na internecie
nie siedze na hardzie bo nie bawi mnie jak koles sra do sloika ktory ma w dupie, albo 2 laski ktore jedza wlasne gowna.
nie potrafie i nie chce rozumiec ludzi, ktorych bawia takie rzeczy. tak samo jak to, ze ktos sie posmarkał. no naprawde suuuuuper akcja- czarny ma katar. ha ha ha.
nie potrafie i nie chce rozumiec ludzi, ktorych bawia takie rzeczy. tak samo jak to, ze ktos sie posmarkał. no naprawde suuuuuper akcja- czarny ma katar. ha ha ha.
moze sie nie zorientowales ale na glowna rzadko wychodza obrazki typu "ale jestem fajny, zjadam wlasne smarki"
brzyt napisał/a:
moze sie nie zorientowales ale na glowna rzadko wychodza obrazki typu "ale jestem fajny, zjadam wlasne smarki"
Kurde, takiego jeszcze nie było Poszuka ktoś?
brzyt, przyznaj się, ze masz chrapkę na tego gluta. chętnie byś go schrupał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów