Ten co zalozyl mu gilotyne przegywal 2 rundy na punkty,w ostatniej 3 walce pieknie wykonczyl przeciwnika. W soboty na TV6 leci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
I to jest jeden z wielu przykładów że warto walczyć do końca a technika swoje robi
Toby Imada vs Jorge Masvidal, pamiętna walka. Jedno z najlepszych poddań jakie widziałem, bez kitu.
To akurat odwrócone duszenie trójkątne nogami. Robi różnicę, bo w stójce zwykłego trójkąta nogami raczej trudno byłoby założyć.
@PoMaluchu
Dokładnie! Chyba się zorientował że mu klient zaciska duszenie, to powinien wybić się do tyłu i wylądować na jego łbie.
Dokładnie! Chyba się zorientował że mu klient zaciska duszenie, to powinien wybić się do tyłu i wylądować na jego łbie.
jakby się po prostu wyjebał do tyłu to by jeszcze duszącemu zrobił KO
Świetny program, tysiąc razy lepszy od tego skomercjalizowanego KSW.
Ishii napisał/a:
To akurat odwrócone duszenie trójkątne nogami. Robi różnicę, bo w stójce zwykłego trójkąta nogami raczej trudno byłoby założyć.
Faktycznie....
Pamiętam tą walkę Ballator leciał jeszcze na TV4...podobno poddanie roku to było
Canibal napisał/a:
Faktycznie....
Przecież nie napisałem, że to jest niewykonalne, tylko trudne do wykonania. Zauważ, że w klasycznym trójkącie nogami musisz wyczuć odpowiedni moment, a i tak jak Ci się go dopiąć nie uda, lądujesz w gardzie. Z kolei odwrócony trójkąt ma to do siebie, że można go zapiąć z pozycji północ-południe, podczas przetoczenia, czy choćby próby obalenia - i pozycji mimo wszystko nie stracisz, bo jesteś nadal za plecami. Reasumując - odwrócony trójkąt mimo tego, że rzadziej spotykany, łatwiejszy jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów