Mała sprzeczka w szkole czyli gimbaza i jej skutki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, nie mogę przestać się śmiać, najlepszy selfknockout jaki widziałem
"sernik0001
Samemu sobie suplesa założyć...
p.s. drgawki więc na 100% ciężki uraz głowy, możliwe złamanie kości podstawy czaszki, nawet śmierć. A szkoda. Mama w domu czekała pewnie z obiadem. Drugi gimbaz pewnie przejebane na resztę życia. No ale z uwagi na to w na jakiej stronie jesteśmy trzeba dać piwo... "
Sory kolego, ale pierdolisz jak potłuczony... a na pewno w życiu potłuczony nie byłeś bo pierdolisz kacapoły... na pewno gimbowi nic się nie stało, drgawki to nic wielkiego sam miałem dawno temu 2 takie przypadki, że po mocnym uderzeniu się w głowę i stracie przytomności miałem owe drgawki, o których nie miałem pojęcia. Raz wyjebałem barana na rowerze jeszcze za czasów dzieciaka, a raz zemdlałem bo zajebałem mocno piszczelami i upadając także zajebałem głową o podłogę.
p.s. drgawki więc na 100% ciężki uraz głowy, możliwe złamanie kości podstawy czaszki, nawet śmierć. A szkoda. Mama w domu czekała pewnie z obiadem. Drugi gimbaz pewnie przejebane na resztę życia. No ale z uwagi na to w na jakiej stronie jesteśmy trzeba dać piwo... "
Sory kolego, ale pierdolisz jak potłuczony... a na pewno w życiu potłuczony nie byłeś bo pierdolisz kacapoły... na pewno gimbowi nic się nie stało, drgawki to nic wielkiego sam miałem dawno temu 2 takie przypadki, że po mocnym uderzeniu się w głowę i stracie przytomności miałem owe drgawki, o których nie miałem pojęcia. Raz wyjebałem barana na rowerze jeszcze za czasów dzieciaka, a raz zemdlałem bo zajebałem mocno piszczelami i upadając także zajebałem głową o podłogę.
sernik0001 napisał/a:
p.s. drgawki więc na 100% ciężki uraz głowy, możliwe złamanie kości podstawy czaszki, nawet śmierć. A szkoda. Mama w domu czekała pewnie z obiadem. Drugi gimbaz pewnie przejebane na resztę życia. No ale z uwagi na to w na jakiej stronie jesteśmy trzeba dać piwo...
Mylisz się. Dawno temu w odległej galaktyce, kolega przy szkolnej "solówce", też złapał drgawki, po ciosie w skroń. Włożyliśmy mu patyk w japę, bo zaczął język przygryzać. Po kilku minutach był na chodzie, tylko miał "mini amnezje" (pewnie to się jakoś fachowo nazywa) i dopiero następnego dnia pamiętał cały dzień, bo tego dnia do wieczora, nie pamiętał nawet po co mu uchwyty na tablice rejestracyjne, które kupił do auta.
Piękne! Dla takich filmików warto przedzierać się przez kupę gówna na sadolu.
Również obalam teorie o ciężkim urazie głowy, bo sam miałem drgawki przy jebnięciu się w głowę, po odzyskaniu przytomności nawet kilka minut nie mogłem ruszyć ręką, ani nogą(nawet obiema rękami i nogami), taki mini paraliż. 3 dni obserwacji w szpitalu i nic mi nie jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów