📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przecież to jasne,tak się krety odstrasza
*sypki drift po blacie*
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Niby 5 sekund a trawa to strasznie długo..
Ale mnie wkurwiacie, tylko gimbaza to, gimbazjum tamto, nie jest fajnie tak oceniać tych młodych ludzi oraz krytykować ...żartuję, to co odwala ta patola, powinno być napiętnowane na każdym kroku...a tak już zmieniając tematykę, ciekaw jestem ile osób tutaj kończyło podstawówkę w systemie 8-klasowym, gdzie każdy błąd ortograficzny na maturze w technikum-obniżał ocene o 1 stopień, kuuurwa, teraz w dobie "wszystko za kasę" wręcz nie do pomyślenia...płacisz 2 k i masz rok zdany, banda pojebów po pseudo studiach, przyszłość Polskiego narodu...
Właśnie to chciały zrobić.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów