nagrania vhs gimbazy od 2003 roku, troche przydlugawe ale jest kilka dobrych akcji. jak sie komus nie chce niech nie ogląda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nagrania vhs gimbazy od 2003 roku, troche przydlugawe ale jest kilka dobrych akcji. jak sie komus nie chce niech nie ogląda.
co ty wiesz lepsze się rzeczy odpierdalało np. paliło śmietniki
@up
przez takich gnojków jak ty, nie dość że jebało na całe osiedle, to raz mnie zgarnęli na komisariat wmawiając mi że to ja podpaliłem...
przez takich gnojków jak ty, nie dość że jebało na całe osiedle, to raz mnie zgarnęli na komisariat wmawiając mi że to ja podpaliłem...
piekna akcja z bmw :DDD
gdybym ja robił takie odpały starszym braciom to dostałbym od nich solidny wpierdol.
wkurwianie śmietnikarza to klasyka:D
ale akcja z BMW miażdży, ciekawe co się stało z golasem
wkurwianie śmietnikarza to klasyka:D
ale akcja z BMW miażdży, ciekawe co się stało z golasem
Wszystko co na vhs ma swój klimat akcje dobre niektóre naprawde dobre. Jak by to robila obecna gimaza ( o ile by jej sie chcialo) to na każdym ujeciu był by browar albo fajka w pysku.
ps. zna ktos tytul pierwszej ruskiej nuty
ps. zna ktos tytul pierwszej ruskiej nuty
Daję piwo w ciemno, bo nie chce mi się słuchawek zakładać. Sam chodziłem do gimnazjum w tym czasie i uważam, że wtedy młodzież nie zdążyła jeszcze się tak popsuć. Bezwładność. Fakt, piło się czysty spirytus przed lekcjami, ale mimo to wyrośli z nas normalni ludzie. Czego nie będzie można powiedzieć o obecnych gimnazjalistach.
a ja właśnie sobie zamawiam Pegasusa bo w poprzednim rozjebały się pady, kij Wam w oko. Tanki, Mario, Boomberman wiecznie żywi.
Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
Chłpaki wymiatali
13:03 - klasyka gatunku:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów