kurczasty napisał/a:
wy też w 21 wieku nie dajecie prawa tym dzieciakom do uczciwego procesu i z góry ich skazujecie.
A co wg ciebie przemawia za nimi? To była obrona konieczna? Nie. Wypadek bez niczyjej winy? Również nie. Ot idioci rzucali bryłami lodu w samochody. ZABILI człowieka! To dociera do ciebie?
kurczasty napisał/a:
Ale od wyroków są sądy.
A my mamy prawo do opinii o takich idiotach. Mamy też prawo o tym pisać, konstytucja nam to gwarantuje.
kurczasty napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że wbrew waszemu marszowi z pochodniami i wykrzykiwaniem jacy to źli ludzie.
Źli? Kto pisał, że to źli ludzie? Łżesz jak pies! Wszyscy piszą, że to pojebane debile ale nikt ich złymi nie nazywa.
kurczasty napisał/a:
Oni już największą karę dostali, złamane życie.
I co? Może mam im współczuć? Złamane życie to ma mój kolega, któremu jeleń pod auto wyskoczył i w wyniku wypadku współpasażer zginął. Jemu mogę współczuć - nie jego wina. Ale idiotom, którzy zabili człowieka głupotą? I co jeszcze?
kurczasty napisał/a:
Bo jeżeli nie są totalną patologią to zabicie człowieka przez zabawę wstrząsnęło nimi.
No i? Uważasz, że to rozwiązuje sprawę niby? A za co został ten człowiek ukarany? A za co została ukarana jego rodzina? Myślisz, że nimi to nie wstrząsnęło? Ale nie, ty masz to w dupie tylko swoich posranych koleżków bronisz.
kurczasty napisał/a:
Ale zamiaste ferować wyroki spróbujcie pomyśleć, że oni też mogą tu być ofiarami swojej głupoty.
Wyznaję prostą zasadę: nie współczuj kalece, który położy nogę na torach z ciekawości jak to jest kiedy pociąg po niej przejedzie. Tu sytuacja jest jeszcze gorsza, bo niewinni ludzie za to cierpią.
kurczasty napisał/a:
A 17 latki wbrew temu co same o sobie myślą to gównażeria i jeszcze do końca nie myślą.
Tak, tak, tak.... A magicznie w wieku 18 lat z wydaniem dowodu zyskują rozum
Nie potrafią się dostosować do norm społecznych - ich problem.
Nietzsche napisał/a:
No to k**wa faktycznie blysneliscie intelektem jak ch*j.... Masz auto? Pokaz gdzie k**wa stoi to Ci je skapiszonuje 2cm srutem,ale poczekam az sobie pojdziesz zeby Ci krzywdy nie zrobic....
Ale czy on napisał, że to była mądra zabawa i jest z niej dumny?