18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Gimbusiarnia się bawi...
Sombrero360 • 2013-02-22, 17:53
Poprostu brak mi słów (artykuł z wp.pl) :

Dwóch nastolatków podejrzewanych o rzucanie brył lodu na samochody jadące autostradą A4 zatrzymała małopolska policja. Jedna z brył uszkodziła szybę tira, co spowodowało wypadek, w którym zginął 47-letni kierowca - poinformowała małopolska policja.

Do wypadku doszło w czwartek wieczorem w miejscowości Biadoliny Radłowskie (Małopolskie). Zrzucona z wiaduktu bryła lodu uderzyła w szybę przejeżdżającego pod nim tira i wpadła do kabiny.

Kierowca stracił panowanie nad pojazdem i wjechał w energochłonne bariery po prawej stronie drogi. Pomimo reanimacji zmarł.

Policja ustaliła, że związek ze sprawą mogą mieć dwaj młodzi mieszkańcy powiatu brzeskiego. - Chłopcy zostali zatrzymani do wyjaśnienia. 16-latek trafił do policyjnej izby dziecka - materiały w jego sprawie będą przesłane do sądu dla nieletnich, natomiast 17-latek został zatrzymany w policyjnym areszcie - powiedziała Katarzyna Cisło z zespołu prasowego małopolskiej policji.

ŹRÓDŁO
Zgłoś
parker_91 2013-02-22, 18:15 43
kurwa odstrzelić. czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. później tylko rozdają mieszkania za upuszczone dzieciaki...
Zgłoś
mare30ks 2013-02-22, 18:18 10
generalnie takie cos powinno sie traktowac jako brak mozliwosci resocjalizacji i skutkowac trwalym odizolowaniem od spoleczenstwa. najprosciej by bylo wyrwac chwasta ale z drugiej strony coraz czesciej mysle ze to zbyt lagodna kara, zwlaszcza ze po drugiej stronie moze nic nie byc, wiec posinno sie takich zaganiac do kopalni, kamieniolomow etc. i zapierdalac do smierci, ktora powinna przyjsc w miare szybko. jak sie nie da tego zrobic w "cywilizowanej" europie to mysle ze moznaby sie dogadac z putinem i odsylac im takie bydleta, korzysc bylaby obopolna.

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
RainbowDash 2013-02-22, 18:28 1
K***a, i to tak blisko mnie.. Szkoda gadać co ci ludzie teraz wyprawiają żeby przez głupią zabawę ktoś zginął. Chociaż materiałem na harda nie pogardzę ;D.
Zgłoś
JwP 2013-02-22, 18:47 1
Gimbusiarnia kurwa ? Rok produkcji 91 to powinieneś kurwa pamiętać jakie lat to gimnazjum a jakie l.o (albo kurwa zawodówka) Ja jebie ludzie niedługo na 30 latków będziecie wołać gimby.
A co do artykułu - odstrzelić gnojków.
Zgłoś
Jopas91 2013-02-22, 20:17 14
JwP, gimbus to stan umysłu, a nie wiek, więc wyluzuj poślady
Zgłoś
NecroVision 2013-02-22, 21:53
@JwP zapomniałeś dodać, że ty gimbe kończyłeś razem z 18ką
Zgłoś
GranatPL 2013-02-22, 23:39
A pierdolnąć ich z wiaduktu pod traktor z gnojówką.
Zgłoś
Nutaharion 2013-02-22, 23:58
16 i 17 lat a w papierach już będą mieli nieumyślne spowodowanie śmierci. Współczuję kolejnych lat ich marnego życia...
Zgłoś
w................5 2013-02-23, 0:01 5
Witam,
Jestem specjalistą. W tej sytuacji zalecam leczenie ampułkami ołowiu 9mm.
Zgłoś
kurczasty 2013-02-23, 0:07 1
Powiem szczerze jestem zaskoczony reakcją?
Czemu ich odrazu skazujecie. Może nie pomyśleli o konsekwencjach głupiej zabwy nie wiedzieli, że tak to się może skończyć i np. poprostu rzucili śnieżką, a gazeta tak to przedstawiła.
Kto z was nigdy za małolata nie rzucał śnieżkami w samochody?

Co nie zmienia faktu, że kara od państwa jest w tym przypadku najmniejszym problemem.
Wczujcie się w ich sytuację, wyżuty sumienia. Całe życie przed nimi i całe życie codziennie będą wiedzieć, że przez swoją głupotę zabili człowieka. Na prawdę współczuję.
Zgłoś
J................8 2013-02-23, 0:18
Up 16-17 lat i jeszcze tłumaczysz ich debilizm nazywając to jeszcze "zabawą". Dwaj debile. 16 czy 17 lat to wiek, który nie zwalnia z myślenia.
JwP napisał/a:

Gimbusiarnia kurwa ? Rok produkcji 91 to powinieneś kurwa pamiętać jakie lat to gimnazjum a jakie l.o (albo kurwa zawodówka) Ja jebie ludzie niedługo na 30 latków będziecie wołać gimby.
A co do artykułu - odstrzelić gnojków.

Pierwszy rocznik gimnazjalny kończy w tym roku 27 lat, więc to bliżej niż dalej 30. Ale gimbus to stan umysłu jak ktoś wyżej stwierdził.
Zgłoś
tymgoniepokonamy 2013-02-23, 0:18 13
@kurczasty skończ pierdolić bo nie wytrzymam Kurwa śnieżką wyjebać szybę w tirze? To musiał być solidny kawał lodu. Współczujesz im? A ja współczuję jego żonie która musiała odebrać telefon że mąż nie żyje, jego dzieciom które nigdy nie zobaczą ojca.

WyŻuty sumienia kurwa.
Zgłoś
maxvolumePL 2013-02-23, 0:20 14
Widziałem tą akcję ratowniczą.To było jakieś 20 km ode mnie. Macie fotki: Na 3cim zdjęciu widac pod nogami, jaka to była "śnieżka" jak ktoś to sugerował.

Nogi z dupy gnojom powyrywac!
Zgłoś
yoyoyo 2013-02-23, 0:34 5
kurczasty napisał/a:

Powiem szczerze jestem zaskoczony reakcją?
Czemu ich odrazu skazujecie. Może nie pomyśleli o konsekwencjach głupiej zabwy nie wiedzieli, że tak to się może skończyć i np. poprostu rzucili śnieżką, a gazeta tak to przedstawiła.
Kto z was nigdy za małolata nie rzucał śnieżkami w samochody?

Co nie zmienia faktu, że kara od państwa jest w tym przypadku najmniejszym problemem.
Wczujcie się w ich sytuację, wyżuty sumienia. Całe życie przed nimi i całe życie codziennie będą wiedzieć, że przez swoją głupotę zabili człowieka. Na prawdę współczuję.

A może jeszcze pogłaskać i zapewnić rentę za straty moralne, wyrządzone wyrzutami sumienia? Pierdolisz jak potłuczony, pewnie jesteś mężem matki małej Madzi.

Przednia szyba w osobówce jest tak skonstruowana, żeby nic do kabiny podczas zderzenia nie wpadło. Kilka warstw sklejonego szkła chroni pasażerów przed łosiami i potrąconymi pieszymi. Wyobraźcie sobie jaki to musiała być ogromna bryła, żeby wyjebać dziurę w szybie tira! To jest kurwa dla mnie niepojęte, ta cała sytuacja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów