📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest tak debilne, idiotyczne i głupie, że aż dam piwo. Pasuje tu bardziej, niż na kwejka

Nie żebym był Kapitanem Oczywistym, ale może niektórzy nie wiedzą, że gimbusami nazywane są autobusy szkolne.
Później zaczęto tak nazywać gimnazjalistów o IQ podłogi.
Ale sam nagłówek dobry

Ale sam nagłówek dobry

A co Wy tak się tam spinacie.
Ja osobiście śmiechłem, więc piwko leci.
Ja osobiście śmiechłem, więc piwko leci.

MrCollie napisał/a:
Nie żebym był Kapitanem Oczywistym, ale może niektórzy nie wiedzą, że gimbusami nazywane są autobusy szkolne.Obrazek
Ale sam nagłówek dobry![]()
No jasne,społeczeństwo sadoli uczysz kto lub kim jest gimbus...jasne kapitan obvisius...

@up lepiej niż 12 latek udający 25 latka jak w twoim przypadku, po co się gościu spinasz, nie podoba się to nie oglądaj
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie