📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Won na kwejka
@up won do gimbazy
@up sam jestem w szoku
To jest tak debilne, idiotyczne i głupie, że aż dam piwo. Pasuje tu bardziej, niż na kwejka
Nie żebym był Kapitanem Oczywistym, ale może niektórzy nie wiedzą, że gimbusami nazywane są autobusy szkolne.
Później zaczęto tak nazywać gimnazjalistów o IQ podłogi.
Ale sam nagłówek dobry
Ale sam nagłówek dobry
A co Wy tak się tam spinacie.
Ja osobiście śmiechłem, więc piwko leci.
Ja osobiście śmiechłem, więc piwko leci.
MrCollie napisał/a:
Nie żebym był Kapitanem Oczywistym, ale może niektórzy nie wiedzą, że gimbusami nazywane są autobusy szkolne.Obrazek
Ale sam nagłówek dobry
No jasne,społeczeństwo sadoli uczysz kto lub kim jest gimbus...jasne kapitan obvisius...
Ten portal zdycha w oczach
@up bo rzule na nim siedzą
@up 25 lat a intelekt 12latka, jak z tym żyjesz
@up lepiej niż 12 latek udający 25 latka jak w twoim przypadku, po co się gościu spinasz, nie podoba się to nie oglądaj
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów