📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@upup
Chuja się znasz, a piszesz swoje bzdury jak prawdę objawioną. ,,Co to za muzka kiedy tworzymy ja na jakims elektronicznym gownie a nie instrumentach? " Te elektroniczne gówna są w stanie emulować wszystkie istniejące instrumenty klasyczne i robić milion innych rzeczy, ale skąd taki ignorant jak ty miałby to wiedzieć. Sam wbijam chuja w rap, ale naprawdę nie wiem skąd taki butthurt u ludzi którzy go nie słuchają. Chcecie poczuć się lepsi poprzez napisanie że ,,rap to gówno"?
Chuja się znasz, a piszesz swoje bzdury jak prawdę objawioną. ,,Co to za muzka kiedy tworzymy ja na jakims elektronicznym gownie a nie instrumentach? " Te elektroniczne gówna są w stanie emulować wszystkie istniejące instrumenty klasyczne i robić milion innych rzeczy, ale skąd taki ignorant jak ty miałby to wiedzieć. Sam wbijam chuja w rap, ale naprawdę nie wiem skąd taki butthurt u ludzi którzy go nie słuchają. Chcecie poczuć się lepsi poprzez napisanie że ,,rap to gówno"?
Uwielbiam kiedy ktoś wrzuca hejty na chłopaków w luźnych ciuchach. W szkole zawsze byłeś lamusem (@dizajer) a teraz wylewasz swoje żale w sieci Mam nadzieje, że Ci, którzy Cię męczą prędko Ci nie odpuszczą Za bycie pizdą płaci się srogą cenę ) Piona !
Jack Daniel's napisał/a:
@wolfik, trafiłeś jak łysy warkoczem o kant kuli... Lacuna Coil i metal... made my day Robaczku.
brudne to brudne, na chuj drążyć temat.. drą tylko te mordy jak pojebani.
@Verting jestes gownem a te swoje elektroniczne zabawki wsadz sobie w dupe.. Muzyke od lat tworza ludzie grajacy na instrumentach a nie pierdolonych klawiaturach.. Tacy ludzi tylko niszcza muzyke, wez do reki prawdziwy instrument i zagraj, potem mozemy rozmawiac.
Bawia mnie tacy ludzie, troche kojarzy mi sie to z dziecinstwem kiedy jezdzac na rowerze udawalo sie ze sie jezdzi motocyklem. Tak samo ty myslisz ze te elektroniczne zabawki to instrumenty a ty jestes muzykiem
Bawia mnie tacy ludzie, troche kojarzy mi sie to z dziecinstwem kiedy jezdzac na rowerze udawalo sie ze sie jezdzi motocyklem. Tak samo ty myslisz ze te elektroniczne zabawki to instrumenty a ty jestes muzykiem
Do wszystkich cymbałów wyżej, rozwodzących się nad treścią. Ten komiks nie jest autorstwa MNQ, na swoim profilu na fejsbuku nawet brechtał, że kogoś po jego ostatnim komiksie dupsko zapiekło i zrobił marną przeróbkę:
Swoją drogą, gość zawsze podaje link do stronki na niebieskim tle, a tu go brakuje.
Podzdro dla kumatych, bo tacy też się pojawili
Swoją drogą, gość zawsze podaje link do stronki na niebieskim tle, a tu go brakuje.
Podzdro dla kumatych, bo tacy też się pojawili
@up no kretyn...idąc Twoim tokiem rozumowania. Nie korzystaj z odtwarzacza muzyki w telefonie! Od lat muzyki słucha się w radiu i wieżach, a nie telefony i jakieś pierdoły. Nie korzystaj z aparatu w telefonie bo od dziesiątek lat ludzie zdjęcia tworzą dużymi aparatami, a nie smartfonami. Twój argument jest inwalidą tak, że aż boli. A no i dlaczego piszesz do niego w necie? Wiadomości od lat ludzie wysyłają listownie nie poprzez internet :v
@Vertig
Weź jakikolwiek instrument i zagraj na nim coś wirtuozie... Symulatory to nie instrumenty, to jakby powiedzieć, że soja to mięso
Weź jakikolwiek instrument i zagraj na nim coś wirtuozie... Symulatory to nie instrumenty, to jakby powiedzieć, że soja to mięso
I teraz ci co pisali od bólu dupy (którego wcale nie było ) pod komiksem o metalach, sami mają ten ból i to jaki porządny.
Idę po popcorn.
Idę po popcorn.
@wolo1994 to jedz gówno! Miliony much nie może się mylić!
(nie słucham ani metalu ani rapu bo jedno to brudasy a drugie to umysłowe ułomy genetyczne)
(nie słucham ani metalu ani rapu bo jedno to brudasy a drugie to umysłowe ułomy genetyczne)
Hue hue hue a mnie sie podoba ! Jakie to prawdziwe wy moje spierdoliny z bolem dupy
Ja pierdole pozerem można być w każdej subkulturze, typowe przykłady metaluchów, kindermetali i innych gówien to po prostu śmiech na sali, ja częściej pizgam się z metali, chociaż sam słucham takiej muzyki, ba nawet mam kapele, ale większość takich typów to jebane pozery myślące sobie "fajnie być popierdolonym tak mrocznym, że aż śmiesznym pajacem". Dresiki to inna sprawa, bo tutaj chyba stereotypy mają jak najwięcej wspólnego z rzeczywistością. Rozpierdalają mnie chude sznurki ubrane jakby dopiero co zjebali wuefiście z przełajów, ogoleni na pałę przez kolegę fryzjera do tego z mózgiem wielkości ziarnka maku, którzy myślą, że są mega zajebiści cool bro i chuj wie co jeszcze. Do tego dodałbym jeszcze białych murzynów, którzy może w tych czerepach mają coś więcej, ale i tak są kurewsko przezabawni. Tyle na ten temat, a nie sorry kurwa, są jeszcze emogoci i inne chuje muje .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów