📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zemsta brudów za odcinek o nich. Poziom wykonania/tekstów żałosny ale coś w tym jest.
Policję należy szanować, bo bez nich jakby Ci zajebali rower to byś nie wiedział gdzie iść!
Jebane RPK HG i inne narkomani powinni być zamykani, a nie jeszcze wybijać się po internecie i śpiewać jak im niedobrze w życiu, jak to dużo mają pod sobą dziwek i jak dużo jarają jakichś marichun, czy co oni tam palą i wciągają..
Ja słucham biesiady i DiscoPolo, bo uważam, że jest to jedyna muzyka, która ma teksty o zabawie, weselisku, miłości (nie żadne gangsterkie, kieta na klacie, kurwy, marichunaen i jak to źle w życiu i na klipach z dziwkami kręconcymi wielkimi plastikowymi cyckami i sztucznymi dupami wielcy gangsterzy w ciuchach jakiś RPK i innych gówien machają forsą i im niby źle w życiu... Śmiech z nich.)
Jebane RPK HG i inne narkomani powinni być zamykani, a nie jeszcze wybijać się po internecie i śpiewać jak im niedobrze w życiu, jak to dużo mają pod sobą dziwek i jak dużo jarają jakichś marichun, czy co oni tam palą i wciągają..
Ja słucham biesiady i DiscoPolo, bo uważam, że jest to jedyna muzyka, która ma teksty o zabawie, weselisku, miłości (nie żadne gangsterkie, kieta na klacie, kurwy, marichunaen i jak to źle w życiu i na klipach z dziwkami kręconcymi wielkimi plastikowymi cyckami i sztucznymi dupami wielcy gangsterzy w ciuchach jakiś RPK i innych gówien machają forsą i im niby źle w życiu... Śmiech z nich.)
Tylko gimbus musiał to napisać
Jak ktoś się naśmiewa z metalu, to zaraz się pienią z wściekłości, ale jeśli obrażasz inne gatunki muzyczne to cieszą mordy.
Ja pierdolę.
Ja pierdolę.
E tam może podróba ale całkiem dobra
@sebix97
Sorry, niechcący kliknąłem PIWO.
Co do rapu, to jest to bardzo rozległy gatunek i nie ma co generalizować.
Sorry, niechcący kliknąłem PIWO.
Co do rapu, to jest to bardzo rozległy gatunek i nie ma co generalizować.
asfwq132 napisał/a:
@Verting jestes gownem a te swoje elektroniczne zabawki wsadz sobie w dupe.. Muzyke od lat tworza ludzie grajacy na instrumentach a nie pierdolonych klawiaturach.. Tacy ludzi tylko niszcza muzyke, wez do reki prawdziwy instrument i zagraj, potem mozemy rozmawiac.
Bawia mnie tacy ludzie, troche kojarzy mi sie to z dziecinstwem kiedy jezdzac na rowerze udawalo sie ze sie jezdzi motocyklem. Tak samo ty myslisz ze te elektroniczne zabawki to instrumenty a ty jestes muzykiem
Gram rekreacyjnie na gitarze i naprawdę potrafię docenić piękno gry na prawdziwych instrumentach, ale twierdzenie że ,,tacy ludzie niszczą muzykę" jest po prostu nielogiczne. W jaki sposób mogę niszczyć muzykę twierdząc, że np. syntezator to instrument (elektrofon)?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów