📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
WarriorOfAnal napisał/a:
Widzę, że tutaj sa sami obrońcy biednej mamusi. Ale przeciez to jest forum sadystyczne!!! A z młodego rośnie całkiem miły sadol, na początku jest widoczny tylko sadyzm "psychiczny" zobaczymy co będzie za pare lat:) Czekam z niepokojem.
tak obrońcy, i mówimy o tym że tamta kobieta powinna go sadystycznie potraktować
Wpierdol i do pieca!...Szacunek do matki musi być !! Bo mama jest najważniejsza
Może autor posta się wypowie? bo przeczytałem komentarze i nie ma nic od niego?
mi tam się filmik podobał jak by co.
Powinien od ojca dostać wpierdol, ale nie... w TV i w radiu będą trąbić o bezstresowym wychowaniu .... i potem skąd się bierze ADHD i JP ? no skąd ?!
gościowi pała stała to na 100 sobie tarmosił przy niej czysta patologia xD
Niektórych to się powinno młotkiem napierdalać tuż po porodzie :/ tak profilaktycznie...
przecież Bin Ladena zabił Bruce Willis...
Talisker napisał/a:
przecież Bin Ladena zabił Bruce Willis...
Borewicz to zrobił... sadistic.pl/007-zglos-sie-czyli-porucznik-borewicz-vt145.htm
miedziak napisał/a:
Może autor posta się wypowie? bo przeczytałem komentarze i nie ma nic od niego?
Więc tak, jest to mój znajomy że tak powiem. Matka od małego pozwalała mu na wszystko przy wszystkich gdy ojciec od nich odszedł. Młody za to kase dostaje i robi wszystko co chce, mam jeszcze pare filmików z jego udziałem.
bIeLiN napisał/a:
Więc tak, jest to mój znajomy że tak powiem. Matka od małego pozwalała mu na wszystko przy wszystkich gdy ojciec od nich odszedł. Młody za to kase dostaje i robi wszystko co chce, mam jeszcze pare filmików z jego udziałem.
Niecierpliwie czekam na nową porcję filmów z bin ladenem i grzeję piwa.
bIeLiN, Czekam Czekamy Artysta Dobry xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów