Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to dzieci...
Dobrze ze zauważyłeś. Powinienes dostać za to spostrzeżenie order sokolego wzroku. Nie zmienia to faktu, że te dzieci są już na straconej pozycji przez to w jakim społeczeństwie i kraju będą dorastać…o ile przeżyją.
szkoda ze ciebie tak nie wozili , może by jednego debila mniej było
szkoda ze cię armia czerwona nie wyzwoliła w 1945...może by jednego debila mniej było
Przecież to dzieci...
i super, za kilka/naście lat będziemy mieli o 2 mniej do odjebania na froncie.
Zauważyłem że ostatnio w Polsce przybywa ludzi którzy by chcieli Rosję zaraz za wschodnią granicą. No to niech was piecze - czy młody czy stary, martwy kacap to dobry kacap. Wolę brać hrywny ^(ch) niż się w najmniejszym stopniu utożsamiać jakkolwiek z tymi ścierwami.
Źle myślisz, przybywa ludzi którzy mają dość upowców jak ty, zwykłych upowców, tu nie chodzi o politykę, szary Kowalski widzi na codzień tą upadline i go jasny huj strzela... i dobrze, Polacy się budzą i oby "zadusili" to ścierwo w naszym kraju co zaczyna się panoszyć, Ruskie mnie nie obchodzą, ale im szczerze kibicuje aby rozpierdolili ten polityczny cyrk i będzie święty spokój.
szkoda ze cię armia czerwona nie wyzwoliła w 1945...może by jednego debila mniej było
a może jednak wozili tylko za słabo przyjebałeś
Źle myślisz, przybywa ludzi którzy mają dość upowców jak ty, zwykłych upowców, tu nie chodzi o politykę, szary Kowalski widzi na codzień tą upadline i go jasny huj strzela... i dobrze, Polacy się budzą i oby "zadusili" to ścierwo w naszym kraju co zaczyna się panoszyć, Ruskie mnie nie obchodzą, ale im szczerze kibicuje aby rozpierdolili ten polityczny cyrk i będzie święty spokój.
Kibicowanie Rosji samo z siebie pokazuje że masz max 70 IQ także elo mordo, właśnie o tym napisałem ty najebales 6 zdań i potwierdziłes moje słowa xD więc na chuj to "źle myślisz"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów