Różne mamy kompilacje, ale takiej chyba jeszcze nie. Bynajmniej nie znalazłem zawsze miło popatrzeć na dupeczki a tym bardziej jak sprawiają sobie ból swoim niemyśleniem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za bynajmniej nie ma piwa.
Earth napisał/a:
Kurwa słuchać się tego gówna nie da.
niedziwne bo gówno nie służy do słuchania, ale co ja tam wiem, a filmiki są po to żeby oglądać, jak chcesz posłuchać to włącz sobie radio
Jak się nie ćwiczy na wf-ie i nie wykonuje żadnych czynności fizycznych przez całe życie to się potem ma sprawność fizyczną i koordynację ruchową na poziomie stołu.
"Różne mamy kompilacje, ale takiej chyba jeszcze nie."
Człeniu, kompilacji dotyczących faili i niedołężności płci pięknej jest na tym portalu tyle ile rakiet w Moskwie, aczkolwiek wstawka zajebista.
Człeniu, kompilacji dotyczących faili i niedołężności płci pięknej jest na tym portalu tyle ile rakiet w Moskwie, aczkolwiek wstawka zajebista.
@up
w Rosji nie ma rakiet tylko same głowice nuklearne, rakiety są w Polsce
w Rosji nie ma rakiet tylko same głowice nuklearne, rakiety są w Polsce
Musi im być przykro..
przy tej muzyce obawiałam się, że zaraz wyskoczy gdzieś damska wersja techno vikinga. da się oglądać, jak się to wyciszy wpizdu.
a przechodząc do rzeczy: jako przedstawicielka płci żeńskiej oznajmię, że gdyby siedziały w kuchni, to nic by im się nie stało - fuckin obvious!
a przechodząc do rzeczy: jako przedstawicielka płci żeńskiej oznajmię, że gdyby siedziały w kuchni, to nic by im się nie stało - fuckin obvious!
BMWswap napisał/a:
Różne mamy kompilacje, ale takiej chyba jeszcze nie. Bynajmniej nie znalazłem zawsze miło popatrzeć na dupeczki a tym bardziej jak sprawiają sobie ból swoim niemyśleniem
Część z tych, jak to określiłeś - dupeczek nie ma skończonych 10 lat. niektóre są tak małoletnie, ze ciężko okreslić ich płeć. Lubisz na takie patrzeć? Lubisz nazywać je dupeczkami?
Prawdziwy Sadol kacza jego mać
Różnica między wypadkami mężczyzn, a wypadkami kobiet jest taka, że w przypadku mężczyzn jest to spowodowane np. wadliwym sprzętem czy złośliwością kumpli, a nie - jak w przypadku kobiet - rażącą głupotą. No kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów