Jakość słaba no i brak jakiegoś ambitnego podkładu dźwiękowego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale jebana szmata, laska leży a ta ją po głowie kopie. Kurestwo lvl 666
A banda gimbusów obok drze się tylko "Ooooo Oooo" Zamiast odciągnąć typiare, leżących się nie bije, tym bardziej nie napierdala z kopa.
Echhh ludzie... Taka była taktyka blondyny. Na początku dała się oklepać, by potem odrodzić się niczym Rocky Balboa w jednej z części filmu. Nie pamiętam której... ;p Ale tego już nie ma na nagraniu... :/
Jedna warta drugiej. Teraz dostaje blondi innym razem ona będzie kopać.
Kurwa...zawiodłem się Taki piękny krawężnik był i żadna nie wpadła na pomysł, żeby go użyć...
A myślałem że tylko czarne bydło z getta lubi sie tak napierdalać...
Kobiety to chuje, a serio: Kobiety są o wiele bardziej agresywniejsze i bezwzględne od mężczyzn...uważacie, że to bzdura? To powiedzcie mi, dlaczego na zdjęciach podczas przesłuchiwania więźniów [zdjęcia które wyciekły] i torturowania są właśnie kobiety, przypadek, upokorzenie? Otóż nie, żaden facet ostatecznie nie będzie Cię kopał przez 5 minut po głowie, jak już upadniesz, faceci dają sobie po ryju, czasem w straszne złości jeszcze kopniaka na dobranoc, ale przeważnie to tyle, kilka dni później potrafią pójść razem na piwo, ale kobiety? Uuuu człowieku, one nie zapominają nigdy, potrafią trawić w sobie złość latami...nawet nie wiecie, co czyha w waszych kuchniach, luuudzie, gdyby to coś nie miało cycków, to dawno już bym zajebał siekierą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów