📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
kurde, pobrac z youtuba i dodac na sadystic
ahh cwaniaczek,piwo!
zartowalem.
ahh cwaniaczek,piwo!
zartowalem.
żeby Cię tak bardzo nie szczypało w dupę - film znaleziony na ziza.ru
Na końcu sama esencja kobiecości, niby prosta rzecz a tyle problemu z pojęciem zasady działania.
Odnośnie akcji na rowerach. No dobra, rozumiem, że można mieć problemy z jazdą autem czy motocyklem, ale rowerem?! Bądźmy poważni...
@up Kobieta potrafi komplikować najprostsze czynności na sposoby na jakie my mężczyzni w życiu byśmy nie wpadli. Takie prozaiczne rzeczy jak jazda na rowerze w połączeniu z ich nierozpracowanym umysłem mogą okazywać się dla nich zbyt dużym wyzwaniem.
Ehh, jak dobrze jest być tylko prostym facetem.
Ehh, jak dobrze jest być tylko prostym facetem.
A ta jazda na kolarce... czasem wydaje mi sie ze one sa z natury najebane...
Saint Spear napisał/a:
Kobieta potrafi komplikować najprostsze czynności na sposoby na jakie my mężczyzni w życiu byśmy nie wpadli. Takie prozaiczne rzeczy jak jazda na rowerze w połączeniu z ich nierozpracowanym umysłem mogą okazywać się dla nich zbyt dużym wyzwaniem.
Całe szczęście, że My, kobiety potrafimy chociaż pralkę obsłużyć.
niektóre z tych girls mają kutasy
Azazel91 napisał/a:
@Saint Spear
Mimo że bardzo kocham swoją dziewczynę trudno mi się nie zgodzić.
No dziwne żebyś nie kochał własnej ręki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów