📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzei ten bonus? Specjalnie oglądałem cały film i zobaczyłem jakiegoś przygłupa na końcu zamiast BONUSA.
Nie widziałeś bonusa?Struna mu odcięła kciuka
Da sie?da sie... a ja nie potrafilem sie nauczyc głupiego intro nothing else matters ;/ piwo
Nie wiem czemu, ale przypomina mi się koleś z harda który ruchał klientkę swoim kikutem...~
Wielki szacun dla pozytywnego kolesia z niemałym skilem. Moje 10 palców nie chce grać nawet w 10% jak jego kikuty.
No dobra to teraz filmik jak robi palcówkę
sam gram ponad 6 lat na gitarze elektrycznej, mam wszystkie palce i nieraz jest ciężko a tu wielki szacun dla goscia. ja gram kostką, a on gra kością
Pff... Niech tak zagra:
A tak poważnie, to szacun. Gram na basie i nie potrafię opanować 4 strun mając komplet palców, a tu koleś pokazuje klasę, samozaparcie, determinację i pasję!
Wstyd mi.
A tak poważnie, to szacun. Gram na basie i nie potrafię opanować 4 strun mając komplet palców, a tu koleś pokazuje klasę, samozaparcie, determinację i pasję!
Wstyd mi.
zylasty napisał/a:
Wstyd mi.
To są gitary serii "Warr". Całkowicie inaczej się gra jak na basie, bo klangu raczej nie wyciągniesz. Znajomy ma taką gitarę widziałem jak gra tappingiem, na koncercie i faktycznie robi wrażenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów