Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś lubi to ogląda, a jak nie to niech przełączy kanał. Sorry, jak ktoś coś wrzuca na youtube, czy sadola czy publicznie mówi, to powinien się liczyć z tym, że ktoś tego nie będzie lubić - to się nazywa krytyka. Łatwo zebrać pozytywne opinie i powiedzieć innym że nie musieli oglądać, a tu chuj - ktoś ogląda i mówi, że do dupy, bo to taka sama opinia tylko, że w inną stronę. Jak ktoś nie umie przyjąć do wiadomości faktu, że są ludzie którym coś się nie podoba i to wyrażą, to nie powinien nic wrzucać, a przynajmniej nie cwaniakować "Jak nie lubisz nie oglądaj". Jak nie lubi negatywnych opinii na jego temat to po co czyta je w takim razie i komentuje?
PS. Chujowy skecz wtedy zapodał, na poziomie gimnazjum.
a ja bede dawał piwa na takie spierdolone tematy by przyczynić sie do upadku tego portalu
Powodzenia.
Jak ktoś jest zadufany w sobie to na każdą nieprzychylną opinię ma 100 wyjaśnień: a to jebany hejter, a to zazdrość, zawiść, polska mentalność, głupota i tak w nieskończoność. Nigdy jednak nie przyjdzie do głowy najbardziej oczywista odpowiedź: że coś jednak było źle.
Niby coś tam gada ale jedna kwestia mu nie wyszła:
Jak ktoś lubi to ogląda, a jak nie to niech przełączy kanał. Sorry, jak ktoś coś wrzuca na youtube, czy sadola czy publicznie mówi, to powinien się liczyć z tym, że ktoś tego nie będzie lubić - to się nazywa krytyka. Łatwo zebrać pozytywne opinie i powiedzieć innym że nie musieli oglądać, a tu ch*j - ktoś ogląda i mówi, że do dupy, bo to taka sama opinia tylko, że w inną stronę. Jak ktoś nie umie przyjąć do wiadomości faktu, że są ludzie którym coś się nie podoba i to wyrażą, to nie powinien nic wrzucać, a przynajmniej nie cwaniakować "Jak nie lubisz nie oglądaj". Jak nie lubi negatywnych opinii na jego temat to po co czyta je w takim razie i komentuje?
Opinia to jedno ale jak PiS chce ukarać kogoś za obrazę uczuć religijnych to to już jest przesada.
Jak się komuś nie podoba to olewa albo stwierdza publicznie fakt niezadowolenia i idzie dalej mając w rzyci niepodobającą mu się treść. Koniec. PiS ma u siebie fanatycznych popierdoleńców i IMO w kontekście tych pajaców Abelard się wypowiedział. Poza tym jak się zaczyna słyszeć treści nieprzychylne swoim przekonaniom to nie trzeba oglądać do końca skeczu tylko przełączyć kanał czy zwyczajnie olać skecz i się po dupie podrapać.
W ogóle PiS się przypierniczył o "obrazę uczuć religijnych". Co to kurwa jest!? Za coś takiego nie powinno być kar.
a ja bede dawał piwa na takie spierdolone tematy by przyczynić sie do upadku tego portalu (...)
jak dla mnie taki tekst kwalifikuje sie pod bana Spierdalaj fałszerzu, później będę oglądał przez ciebie jakąś chujozę. Won.
PS. Chujowy skecz wtedy zapodał, na poziomie gimnazjum.
wg. mnie był zajebisty, a nie jestem na poziomie gimnazjum
kabaret był jak najbardziej sadystyczny - czyli uderzał w uczucia (czyt. krypto-debilizm, bądź interesy) innych (posłów PiS), czyli pasował do tego portalu. Odpowiedź gizy w sumie nie była potrzebna, to co powiedział jest oczywiste.
Jak wszyscy śmieją się z akbarów to jest ok ale rusz tu ktoś KK to zaraz wielki smród... Ja się pytam, gdzie wolność słowa skoro jakkolwiek wyrażasz swoją opinię na jakiś temat bądź robisz coś w sposób odpowiadający twoim przekonaniom, to możesz "urazić czyjeś uczucia"? A jeśli moje uczucia zostały urażone, bo ktoś komuś robi gnój o jakiś jebany, niewiele znaczący kabaret?
jeszcze dodam, że katolem nie jestem, ale problemem laicyzacji jest to , że ludzie nie maja wspólnego celu i przegrywają przez to z każdym poglądem religijnym...szczególnie islamem jak to mamy we francji itp...
P.S. abelard to chyba mało Polskie imie. wszystkich tych ciapatych brudasów wiadomo gdzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów