kolega pomógł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten filmik powinien się nazywać, Jebać Czarnych
dirty_pig napisał/a:
jak by moj kolega przegrywal w jakiejs bijatyce to tez bym mu pomogl i nie patrzyl czy to jakas solowka czy nie.
I dostalibyście oboje wpierdol. Ciota
seven napisał/a:
I dostalibyście oboje wpierdol. Ciota
Wiesz, że jak piszesz takie kozackie rzeczy w necie to sam wychodzisz na ciotę?
To się nazywa: Deus ex machina.
ee kurwa specjalisci , nie wiem nie bylo mnie tam ale czarny nadbiegl wiec nie bylo to ustalone ze koles przegrywal i mu pomogl
Solówka to solówka, ten co się wjebał powinien dostać od wszystkich którzy tam byli wpierdol!
Widzę sami uliczni 'fajterzy' w temacie
dirty_pig napisał/a:
Jak podrośniesz to zrozumiesz, że czasami lepiej uczciwie przegrać, niż wygrać jak ciota...jak by moj kolega przegrywal w jakiejs bijatyce to tez bym mu pomogl i nie patrzyl czy to jakas solowka czy nie.
popatrzcie sobie na filmik... ten czarnuch nie stał tam i mu pomógł, ale przybiegł gdzieś tam z dala, więc może jego kumpel albo coś?
Zauważcie, że spokojnie przyglądał się walce i wynurzył się z tłumu czarnuchów w najmniej oczekiwanym momencie i JEBS. Stuprocentowo zostanie generałem hamerykańskich niewolników!
pomoc tylko wtedy gdy kumpel leży a chcą go bić dalej
solo jest solo Buraki sam na sam a nie jak nie dam rady to mi kumpel pomoże żenada gimbusy
Solo to Solo, nie ma pomocy od kolegów, albo jesteś kozak, albo pizda, Tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów