kolega pomógł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@dirty_pig
No i właśnie on miał to samo szambo w głowie, więc teraz przemyśl i zastanów się, czy warto zostać frajerem w swoim otoczeniu czy MIEĆ PRZYJAŹŃ jakieś cioty która dostała wpierdol
No i właśnie on miał to samo szambo w głowie, więc teraz przemyśl i zastanów się, czy warto zostać frajerem w swoim otoczeniu czy MIEĆ PRZYJAŹŃ jakieś cioty która dostała wpierdol
uosobienie defekacji w natarciu
dirty_pig Was perfekcyjnie trolluje ;]
Poza tym, co jak co ale solówka to solówka, a nie kurwa 2 na 1 albo podobne czarnusze wybryki.
@dirty_pig pizda jesteś i tyle. Ten Twój kolega pewnie też.
Poza tym, co jak co ale solówka to solówka, a nie kurwa 2 na 1 albo podobne czarnusze wybryki.
@dirty_pig pizda jesteś i tyle. Ten Twój kolega pewnie też.
temu ja psa puszczam bez kagańca i bez smyczy. Skoro gatunek niżej może hasać legalnie to czemu nie mój pies?
każdy ma swojego czarnucha
Ok, Mr dirty_pig zjebany za gejowskie nastawienie, więc już sobie daruję...
dirty_pig napisał/a:
jak by moj kolega przegrywal w jakiejs bijatyce to tez bym mu pomogl i nie patrzyl czy to jakas solowka czy nie.
Dołączam się do apelu. dirty_pig jak sama nazwa na to wskazuje to brudna świnia. Do tego ciota która z braku ochotników na jego dupę jebie śię w anal wibratorem mamy. A ten małpa z filmu to szczyt dyshonoru. Chłopaczek uciekał ale zachował honor chociaż.
Ale czasem naprawde zdarza sie przypadkiem. Kiedys pod jedną dyską zobaczylem, juz lekko podjebany nadmienie, ze jakis cwel bije mojego zioma. Obrocilem go i zakurwilem ze siadl biedak na glebie, po czym wszyscy sie zaczeli na mnie drzec zebym nie przeszkadzał w solówce. No kurwa, bywa.
maniunio napisał/a:
Jestem ciekaw gdzie on sobie takiego czarnucha kupił...
W Ikei na dziale "pakowanie"
Swoją drogą to młody ma mocny łeb. Jakoś tak się szybko pozbierał. Taki partyzant z zamachu powinien skutkować lekkim "zgonem" na czas bliżej nie określony.
jak by moj kolega przegrywal w jakiejs bijatyce to tez bym mu pomogl i nie patrzyl czy to jakas solowka czy nie.
Jesteś czarny??
,,Jesteś czarny??" poplakalem sie ze smiechu, prawdziwy Sadol piwo!!!! a co do tematu tak sa zasrance wrod nas jesli nawet urodzili sie w Polsce!!!
Jesteś czarny??
,,Jesteś czarny??" poplakalem sie ze smiechu, prawdziwy Sadol piwo!!!! a co do tematu tak sa zasrance wrod nas jesli nawet urodzili sie w Polsce!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów