Nie wybaczy mu tego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Generalnie zajebisty dowcip. Zwieńczeniem byłoby zarzyganie auta dowcipnisiowi.
Nagroda żenady jest ich.
Żartowałem, koleś nawet nie musiał hamować, bo pasażer sam wszystko zrobił + ten niedołężny dźwięk.
Nagroda żenady jest ich.
Najlepsze jest to jak udaje wkurwionego
W sumie... to płytkie gardło - bo się zakrztusił,
widziałem tą minę już nie raz;)
widziałem tą minę już nie raz;)
Cytat:
Rozumiem, że jego ręka była w innym wymiarze dzięki czemu mogła się oprzeć prawom fizyki które oddziaływały w tym czasie na całą resztę?
Jeżeli jechałeś kiedyś czymkolwiek co awaryjnie hamowało, to pewnie nie raz widziałeś że głowa zawsze leciała mocniej niż trzymany telefon, kawa, butelka etc.
Głowa znajduje się na wysokim miejscu, a jak coś upada to "góra" najmocniej się chwieje, więc fizyka zadziałała mocniej na głowę niż rękę.
Myślę że pomogłem :v
No wcale nie jebie fejkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów