📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W wszechobecnej fali gówna w poczekalni, dostaję taką oto perełkę
Mógłbym zjebać muzykę, ale po prostu ściszę
Mógłbym zjebać muzykę, ale po prostu ściszę
No i to jest wola walki - nie ma, że boli, trzeba zapierdalać. Tu jak typ się nie podnosi, to prawdopodobnie dlatego, że stracił przytomność. A nie jak te pizdusie kopiące piłkę, co padają na glebę jak tylko ktoś obok za blisko stanie, a jak go jeszcze dotknie, to go na noszach będą z boiska wynosić.
z wlasnego doswiadczenia i paru zlaman moge powiedziec ze do tego sportu trzeba - 1 umiec sie wyglebic i 2 odpowiednio ustawic cisnienie/odbicie w damperze/widelcu zaleznie gdzie sie zjezdza. jak jada po lesie i takie maja ustawienie to chyba oczywiste jest ze wyjebie ich w kosmos jak jada po schodach gdzie czestotliwosc pracy sprzetu sie zwieksza
za DH piwko, za Pantere krata...
do dh tak samo jak fr xc czy dj trzeba tez być pojebanym (ja osobiście jestem) kochać błoto, prędkość i krew, przykład brać z Johna Tomaca, Juli Furtado, Cedrica Gracii a nie Majki Piżdżowskiej
Za Panterę zawsze piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów