18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
icek Berg 2012-11-07, 19:50 1
Dobry geopolityczny dżołk
Zgłoś
Admix 2012-11-07, 20:10 4
ta, a po kupieniu cygan ci go zapierdoli
Zgłoś
j................s 2012-11-07, 20:26 1
autor: Jak można kupić wrotki w sklepie rybnym?
Zgłoś
anonymousm 2012-11-07, 23:54 1
Ja na razie działam lokalnie, Likaon. Wczoraj twoja matka-Polka obciągnęła mi za 50 eurocetusiów.
Zgłoś
Sorg 2012-11-08, 1:58 1
I pewnie made in china jak kurwa wszystko...

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
Likaon_Szmaciarz 2012-11-08, 20:44
Zabawne anonymousm. To i tak moja jest lepsza - Twoja mi wczoraj zapłaciła za dostąpienie tego zaszcczytu, jakim było zrobienie loda mi i całemu zespołowi
Zgłoś
sadystaxx 2012-11-08, 21:40
Globalizacja? To raczej to, że pierdolony arab z bombą za pazuchą czuje się bezkarny na ulicach Londynu, Paryża czy Brukseli. I broń allahu nie można urazić jego uczuć religijnych, czy też napisać kontrowersyjnej książki bo ich przywódca duchowy wyda na ciebie karę śmierci i zaoferuje nagrodę za twoją głowę
Zgłoś
Sorg 2012-11-09, 14:25
Likaon_Szmaciarz napisał/a:

Zabawne anonymousm. To i tak moja jest lepsza - Twoja mi wczoraj zapłaciła za dostąpienie tego zaszcczytu, jakim było zrobienie loda mi i całemu zespołowi

Wiemy, że masz zespół. ;]

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
Morei_Sky 2012-11-13, 1:12 1
Za dolary Na koncu mogło by być
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów