W trakcie oglądania polecam zwrócić uwagę na fragment, w którym autor odnosi się do słów Janusza Korwina-Mikke
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj tam, oj tam... dobrze, że się ociepla. Inna sprawa, czy faktycznie za sprawą działalności człowieka.
Będziemy mieli w Polsce więcej winnic, jak w średniowieczu
Będziemy mieli w Polsce więcej winnic, jak w średniowieczu
Zielony to nie dojrzały czerwony .Poczytajcie o podatku klimatycznym i komu sprzyja ten podatek
moskalowy napisał/a:
YT prawde Ci powie.... ja pierdole
W opisie filmu masz linki do źródeł, artykułów naukowych, ale pewnie łatwiej łykać papkę z frondy i mądrości Korwina - w końcu to autorytet.
BialyNigger napisał/a:
W opisie filmu masz linki do źródeł, artykułów naukowych, ale pewnie łatwiej łykać papkę z frondy i mądrości Korwina - w końcu to autorytet.
Widzisz Panie sprawa jest taka, że ksiażka Variations in the Earth's Orbit: Pacemaker of the Ice Ages jest z połowy lat 70.
Więc nie pierdol mi w tym zakresie - bo jestem ekspertem i wiem, że klika rzeczy się zmieniło przez te jebane 40 lat
Pamietaj, że jestem rónież ekspertem od smoleńska, islamu i wielu innych...
Przecież już bodajże w gimnazjum jest pokazany cykl ziemski w tzn erach. I średnio rozwinięta małpa pojmie jaki jest cykl i dlaczego raz było cieplej, raz zimniej. A to, że nastąpi to kilka, kilkanaście lub tysiąc lat wcześniej to co za różnica 9jesli faktycznie ma znaczenie). I ten podatek jest po to by ujebać rozwijające się kraje (konkurencja) i wymuszenie na nich kupna technologii proekologicznej (oferowane przez rozwinięte kraje).
Zresztą dane (tabele, wykresy i itp. - jako ogół) są dosyć "elastyczne" i można je dostosować do wymagań.
Zresztą dane (tabele, wykresy i itp. - jako ogół) są dosyć "elastyczne" i można je dostosować do wymagań.
parolpl napisał/a:
Przecież już bodajże w gimnazjum jest pokazany cykl ziemski w tzn erach. I średnio rozwinięta małpa pojmie jaki jest cykl
Średnia małpka zatrzymuje swoje zdobywanie wiedzy na ten temat właśnie po przeczytaniu o cyklach. Okazuje się jednak, że teraz cykl ten jest diametralnie zabużany...
Oczywiście łatwiej napisać idiotyczny komentarz niż odnieść się do argumentacji w filmie. Przynajmniej łatwiej tak zrobić "średnio rozwiniętym małpkom".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów