📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa dobry film, sam Donek za lektora robi.
Swoją drogą to już dawno wiedziałem, że GO to ściema, każdy kto ma IQ na normalnym poziomie powinien wiedzieć, że ocieplanie klimatu to naturalna sprawa (potem przychodzi oziębienie i tak w kółko, aż przyjdzie kolejna epoka lodowcowa których w historii Ziemi było w chuj).
Jeden duży wulkan wypluwa podczas erupcji do atmosfery więcej CO2 i innego syfu w ciągu jednego dnia niż wszystkie auta i fabryki w Europie przez 10 lat. Nasz wpływ na skład atmosfery jest tak kurewsko marginalny, że aż śmieszne są teorie o GO.
Wszystko idzie o kasę, decydenci zasłaniają się ochroną środowiska i GO by nakładać limity emisji CO2 za których przekraczanie słono się płaci (a i tak np Chiny czy USA mają to w dupie i fabryki nakurwiają u nich na 110% mocy przerobowej, gospodarka zapierdala i nic ich nie obchodzi, że w Europie "dbają" o zmniejszenie emisji gazów cieplarnianych). Kasa + kasa + kasa + kasa + kasa + ludzka głupota = globalne zdebilenie.
Swoją drogą to już dawno wiedziałem, że GO to ściema, każdy kto ma IQ na normalnym poziomie powinien wiedzieć, że ocieplanie klimatu to naturalna sprawa (potem przychodzi oziębienie i tak w kółko, aż przyjdzie kolejna epoka lodowcowa których w historii Ziemi było w chuj).
Jeden duży wulkan wypluwa podczas erupcji do atmosfery więcej CO2 i innego syfu w ciągu jednego dnia niż wszystkie auta i fabryki w Europie przez 10 lat. Nasz wpływ na skład atmosfery jest tak kurewsko marginalny, że aż śmieszne są teorie o GO.
Wszystko idzie o kasę, decydenci zasłaniają się ochroną środowiska i GO by nakładać limity emisji CO2 za których przekraczanie słono się płaci (a i tak np Chiny czy USA mają to w dupie i fabryki nakurwiają u nich na 110% mocy przerobowej, gospodarka zapierdala i nic ich nie obchodzi, że w Europie "dbają" o zmniejszenie emisji gazów cieplarnianych). Kasa + kasa + kasa + kasa + kasa + ludzka głupota = globalne zdebilenie.
Jeżeli mamy do czynienia z jakimś globalnym zjawiskiem to jest to globalne oszustwo. Na walkę z globalnym ociepleniem przeznaczono w UE 960 miliardów euro, co przy obecnym kursie euro 4,23 zł daje 4 060 800 000 000zł.
A ciekawe czy jeszcze ktoś z was pamięta pierdolenie o dziurze ozonowej, była na to ta sama nagonka co na szopkę z globalnym ociepleniem. Jak globalne ocieplenie wyjdzie z mody albo już nie będzie wystarczającej ilość debili co wrzucają na to kasę, powiedzą że będzie spontaniczne globalne przebiegunowanie albo jakaś globalna dejonizacja ziemi.
Mozna mowic pisac i krzyczec a lewaki i tak tego nie beda chcieli obejrzec
oneshott napisał/a:
Mozna mowic pisac i krzyczec a lewaki i tak tego nie beda chcieli obejrzec
No, bo to zwykłe cielaki, które chcą być prowadzone przez swoich panów. Po co myśleć? Lepiej żyć bezproblemowo. Na szczęście można zaobserwować wyraźne przebudzenie wśród intelignetnej częsci narodu. Mam ogromną nadzieję, że Kongres Nowej Prawicy uderzy w tą hołotę. Pierwsze starcie 22 maja, wybory PE.
oczywiscie prawda ze gowno mamy za wpływ na ocieplenie...ale gadki afrykanów o blokowaniu "afrykańskiego snu" to zwykłe tłumaczenie sie z nieróbstwa i wojowania o byle co..oni są lepsi w zadaniach fizycznuch, żółci są bardziej inteligentni a biali są bardziej twórczy i pomysłowi...koniec kropka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów