📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po takiej serii GLOCK to wyjebania.... lufa nie wytrzyma. Niemniej szacunek dla ostatniej akcji zasłużonego sprzętu....
@krzyks
pierdolisz waćpań jak poparzony, Glock wytrzymuje o wiele więcej. W posiadaniu fabryki jest egzemplarz o przebiegu ponad 300tys. strzałów, natomiast model 18 wytrzymuje strzelając non stop ponad 300 strzałów, później topi się polimer stanowiący bazę oraz żerdź sprężyny powrotnej. Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
pierdolisz waćpań jak poparzony, Glock wytrzymuje o wiele więcej. W posiadaniu fabryki jest egzemplarz o przebiegu ponad 300tys. strzałów, natomiast model 18 wytrzymuje strzelając non stop ponad 300 strzałów, później topi się polimer stanowiący bazę oraz żerdź sprężyny powrotnej. Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
SwietyDiabel napisał/a:
Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
dawaj fotkę z dedykacją że dla sadistic.pl to uwierzymy, bo wyposażenie w battefield się nie liczy
smieje się jak harold ...
garota napisał/a:
@SwietyDiabel
Pozwolenie w celach kolekcjonerskich wyrabiałeś?
Nie, do obrony osobistej.
To juz nie jest pistolet, to jest tzw Submachine gun - jestem ekspertem, gralem w FPS-y
@swietydiabel za granicą no nie? bo chyba nie w polsce, u mnie na strzelnicy jest glock z przebiegiem 5k i cztka z przebiegiem 15
werewolfer napisał/a:
To juz nie jest pistolet, to jest tzw Submachine gun - jestem ekspertem, gralem w FPS-y
to jest pistolet automatyczny, submachine gun to pistolet maszynowy, pomiędzy tymi dwoma jest różnica.
mac_nikolaj napisał/a:
to jest pistolet automatyczny, submachine gun to pistolet maszynowy, pomiędzy tymi dwoma jest różnica.
Przykro mi kolego, gralem w Stalkera, wiec z miejsca mam racje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów