📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Yyyyy..i ona ta rybę strawi? O_o
Omg jaka głupia.
Omg jaka głupia.
Na początku to się łudziłem, że się zreflektuje, że za dużo wzięła do mordy i wypluje ale potem już nie miałem złudzeń. Teraz pytanie do ekspertów, jakim kurw cudem i co dalej ze zjedzoną rybką, bo jak mniemam ona jeszcze żyje.
Polnischefuhrer napisał/a:
Pamiętam jak kiedyś miałem akwarium i ojciec kupił suma afrykańskiego zwanego też wywrotkiem.. to była najbardziej pojebana ryba jaką widziałem nie dość , że skurwiel wpierdolił mi 1/4 ryb w ciągu nocy to jeszcze pojebaniec pływał ciągle do góry brzuchem i chował się w domku przez cały dzień
Wychodzi na to że kiedyś też byłeś Januszem akwarystyki.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
"ale się naawpieeeerdalałeeeem... oooo jezuuuu...."
Jak to kurwa jest możliwe ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów