📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
hahaha pewnie nie zedchła później...?
kurwa i mozna zlapac mase bez sterydow? Mozna!
Szkło to mają zajebiste.
trzymanie tych ryb w takim małym akwarium to dopiero sadyzm i skurwysyństwo No ale tak to jest jak Janusze biorą się za akwarystykę bez nawet podstawowej wiedzy
Pamiętam jak kiedyś miałem akwarium i ojciec kupił suma afrykańskiego zwanego też wywrotkiem.. to była najbardziej pojebana ryba jaką widziałem nie dość , że skurwiel wpierdolił mi 1/4 ryb w ciągu nocy to jeszcze pojebaniec pływał ciągle do góry brzuchem i chował się w domku przez cały dzień
Pamiętam jak kiedyś miałem akwarium i ojciec kupił suma afrykańskiego zwanego też wywrotkiem.. to była najbardziej pojebana ryba jaką widziałem nie dość , że skurwiel wpierdolił mi 1/4 ryb w ciągu nocy to jeszcze pojebaniec pływał ciągle do góry brzuchem i chował się w domku przez cały dzień
Ej patrzcie jaki łapczywy skurwiel!
Przypomina mi się Kalisz co własną matkę zjadł kanibal.
@up rybsko rybsko pochłonęło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów