📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak to jest z laskami które walą się z mur.zy-na.mi, z mózgu robi się jajecznica
Imperator napisał/a:
Tak to jest z laskami które walą się z mur.zy-na.mi, z mózgu robi się jajecznica
Myślę że robi się już im o wiele wczesniej
Gdyby to jakiś typ tak wyskoczył to bym napisał, że to nie głód a narkotyki. Jednak z typiarką nie mam pewności :/
To tylko napięcie przedmiesiączkowe. Za tydzień minie.
Galin napisał/a:
Gdyby to jakiś typ tak wyskoczył to bym napisał, że to nie głód a narkotyki. Jednak z typiarką nie mam pewności :/
Fakt one umią tak bez czasoumilaczy.
To tak zwana histeria, w XIX wieku zalecano przyjęcie dawki bolca
maksymilian45 napisał/a:
Czy jest szansa na nową kategorię pt GÓWNIANE WSTAWKI?
Katalog "Tik Tok".
Jest na to rada. Zatrzymujesz się, wysiadasz, otwierasz drzwi takiej pasażerse i wyciągając za włosy miłym głosem radzisz jej aby sobie coś upolowała. Zamykasz drzwi, wracasz do pojazdu i w ciszy z uśmiechem na ustach odjeżdżasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów