Sama się nadajesz na harda, nawet na youtubie można znaleźć nie mało filmików jako to chociażby kameleony zjadają mysie oseski. Żadna nowość, że gady i płazy muszą mieć różnorodna dietę, nie tylko szarańcze i świerszcze, ale jak widać i oseski małych ssaków.
To nie znaczy, że nie można temu pokarmowi przypierdolić czymś ciężkim żeby się chociaż nie męczyło. Trudno się to ogląda.
Stawiam dychę, żę pojawi się tutaj zdjęcie praw zwierząt na grillu.
Dawaj dychę.
Sama się nadajesz na harda, nawet na youtubie można znaleźć nie mało filmików jako to chociażby kameleony zjadają mysie oseski. Żadna nowość, że gady i płazy muszą mieć różnorodna dietę, nie tylko szarańcze i świerszcze, ale jak widać i oseski małych ssaków.
najpierw popraw błędy w wypowiedzi a dopiero później przypierdalaj się do mojego zmysłu estetycznego, chuj ci do tego co mnie bardziej rusza- czy zwłoki w stanie znacznego rozkładu czy szczurzy osesek wpierdalany przez płaza
To nie znaczy, że nie można temu pokarmowi przypierdolić czymś ciężkim żeby się chociaż nie męczyło. Trudno się to ogląda.
Gdyby takiemu oseskowi przypierdolić czymś ciężkim ( i tu pytanie czym, prętem, cegłą?) to nie sądzisz że za wiele by z tego "pokarmu" nie zostało?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów