Ps jak za mocne to na harda i mam jak co jeszcze parę takich
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Ps jak za mocne to na harda i mam jak co jeszcze parę takich
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mocne
Wiecie. Myslalem, ze poprostu zebre krokodylki w wodzie se opierdola i cos tam troche bedzie widac. Ale to, ze dla zebry na brzegu troche flakow wypadlo i sie zaczela (chyba ze strachu) miotac i "wytrzepala" wszystko z siebie to minie rozjebalo.
Swoja droga smiesznie wyglada jak stoi taka "pusta" i dalej zyje
Swoja droga smiesznie wyglada jak stoi taka "pusta" i dalej zyje
te zeberki to tam przejebane mają tym razem w akcji hieny od 0:20 jak co
ofiara level up
a tu rozjebanie systemu ta impala na baterie czy co do kurwy ?
macie kanał na Yt pewnie się coś jeszcze znajdzie
/playlist?list=PLBE89D9E7023082D1
Dla mnie za mocne jak wnętrzności wypadły, najwyraźniej jestem ciotą -_-
powoli sadol wraca do formy
I taki powinien być sadol! Takie rzeczy na standardowym serwisie a na hardzie jakiś chory stuff!
Hmm kiedyś na takie rzeczy był odpowiedni dział na hardzie. Ale ten dział został zlikwidowany w niejasnych okolicznościach (obrońcy przyrody?) i... teraz materiały z harda spokojnie pojawiają się na głównej. Logika sadistica... -_-'
BongMan napisał/a:
Ten filmik jest na youtube i to bez ograniczenia wiekowego.
Zdziwiłbyś się jakie filmy są na YT bez ograniczenia jakiegokolwiek To nie jest żadnym wyznacznikiem.
Na przykład: /watch?v=8HcTnpJvdHk
@up Też zgłodniałam, jak zobaczyłam jak sobie lwy tego woła obgryzają. Tyle mięska ^^
Do tego cieplutkie jeszcze.
Tak nawiasem, niech mi ktoś powie, ze ludzie są niehumanitarni, bo zabijają zwierzęta aby je jeść... Zwierzęta zabijane przez człowieka mają szczęście, że nie zdychają w męczarniach godzinami.
Do tego cieplutkie jeszcze.
Tak nawiasem, niech mi ktoś powie, ze ludzie są niehumanitarni, bo zabijają zwierzęta aby je jeść... Zwierzęta zabijane przez człowieka mają szczęście, że nie zdychają w męczarniach godzinami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów