Ps jak za mocne to na harda i mam jak co jeszcze parę takich
Ps jak za mocne to na harda i mam jak co jeszcze parę takich
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak nawiasem, niech mi ktoś powie, ze ludzie są niehumanitarni, bo zabijają zwierzęta aby je jeść... Zwierzęta zabijane przez człowieka mają szczęście, że nie zdychają w męczarniach godzinami.
Jesli lubisz mieso nie mam oczywiscie nic przeciwko ale nie jestes na tyle obeznana/y by dezinformowac ludzi ze cokolwiek produkowane na duza skale w dzisiejszych czasach jest humanitarne.
Na filmiku mamy pokazana zebre ktora:
- Zyla na wolnosci conajmiej kilka lat
- Zostala zabita w mniej niz ~5 minut, do tego adrenalina znieczulila smierc
- Zostala zjedzona w calosci przez drapieznikow
Zwierzeta 'produkowane' dla zaspokojenia naszych potrzeb:
- zyja kilka miesiecy (kurczaki) do kilku lat (krowy) w ciaglym zamknieciu
- zywione sterydami
- kiepskie warunki
- srednio 15kg miesa jest wyrzucane/marnowane przez jedna osobe z Europy/Ameryki Pln.
- coraz wiekszy ucisk na uboj rytualny
Filmy:
- Earthlings
- The truth behind food production
- Food Inc.
A nie dobrze pacze
Jesli lubisz mieso nie mam oczywiscie nic przeciwko ale nie jestes na tyle obeznana/y by dezinformowac ludzi ze cokolwiek produkowane na duza skale w dzisiejszych czasach jest humanitarne.
- zywione sterydami
- kiepskie warunki
- srednio 15kg miesa jest wyrzucane/marnowane przez jedna osobe z Europy/Ameryki Pln.
Filmy:
- Earthlings
- Food Inc.
to ty piszesz te pojebane komentarze na onecie? sławni wegetarianie to twój nick ?
- zywione sterydami
- kiepskie warunki
Filmy:
- Earthlings
- Food Inc.
a o tym że na filmie z lwami zwierze żyje przynajmnie 40min (co jest opisane) to nie raczysz wspomnieć...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów