📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak ja ich kurwów nienawidzę. Takie cygany w świecie owadów.
Palec jest metaforą 500+, a komary to alegoria madek
Jak ja ich nienawidzę....
ted.com/talks/nathan_myhrvold_could_this_laser_zap_malaria/transcript?...
Marzę o takim, wziął bym i te 4 szt odrazu, warto obejrzeć całą prezentacje, od 10 min właściwa treść, od 12 min prezentacja działania.
Od jakiegoś czasu nie słychać nowości, zagłębiłem się w temat i okazało się ,ze jakiś duży gracz na rynku komarów wykupił patent i zablokował budowę urządzenia wiele lat, nie mniej niż 20... Chuj z ludźmi. kasiora za niedziałające leki i chemie do odstraszania ważniejsza...
ted.com/talks/nathan_myhrvold_could_this_laser_zap_malaria/transcript?...
Marzę o takim, wziął bym i te 4 szt odrazu, warto obejrzeć całą prezentacje, od 10 min właściwa treść, od 12 min prezentacja działania.
Od jakiegoś czasu nie słychać nowości, zagłębiłem się w temat i okazało się ,ze jakiś duży gracz na rynku komarów wykupił patent i zablokował budowę urządzenia wiele lat, nie mniej niż 20... Chuj z ludźmi. kasiora za niedziałające leki i chemie do odstraszania ważniejsza...
Hireronim napisał/a:
Jak ja ich nienawidzę....
Ja myślę, że to spisek lobby komarów.
Ciągnie kurwy do krwi jak polityków PO z powrotem do koryta
C0C0JUMBO napisał/a:
To teraz niech odsłoni moskitierę
Ale przedtem przejechać moskitierę Wilkinsonem.
shaolinmaestro napisał/a:
..a komary to alegoria madek
Wy tak na poważnie czy po prostu jesteście niedojebani umysłowo?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów