📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
smacznego gównożercy
uho82 napisał/a:
przynajmniej wiadomo, że zdrowa. szczury byle czego nie jedzą.
Nie zgodzę się. Szczury zjedzą wszystko co tylko mogą. Trutkę też, a do zdrowych nie należy.
@EmbargoZXS Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Szczury są bardzo inteligentne jak ogarną, że jeden ziomek ze stada im zdechnie od czegoś to oni potem już niczego nie ruszą. Jak jest za duża populacja, a nie ma warunków do życia (jedzenia, miejsca) to przestają się mnożyć lub matka wpierdala młode. Nie to co mało inteligentni ludzie, nie to co Ty
Splinter robi mase na walke ze Szrederem
up, to ruskie, im nic nie zaszkodzi
Po tytule sądziłem, że to kolejny filmik z promocji lidlowej.
Normalnie jak w sejmie.
-Też szczury
-Też jedzą w miejscu pracy
no i my biernie dający jebać się w odbyty i potem te "picce" z szczurzym gównem wpierdalamy.
-Też szczury
-Też jedzą w miejscu pracy
no i my biernie dający jebać się w odbyty i potem te "picce" z szczurzym gównem wpierdalamy.
Ale się poniektórzy przyczepili do jedzenia w Sejmie. Dobry temat zastępczy, a wy łykacie jak pelikany.
H4r2H napisał/a:
@EmbargoZXS Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Szczury są bardzo inteligentne jak ogarną, że jeden ziomek ze stada im zdechnie od czegoś to oni potem już niczego nie ruszą. Jak jest za duża populacja, a nie ma warunków do życia (jedzenia, miejsca) to przestają się mnożyć lub matka wpierdala młode. Nie to co mało inteligentni ludzie, nie to co Ty
Potwierdzam, inteligencja tych zwierząt to nie po prostu gadanie.
Najbardziej mnie zaskoczyło, że oba moje szczury żyjąc sobie w klatce miały jedno, stałe miejsce poza swoim spaniem gdzie się załatwiały. Do tego biegając po moim pokoju nigdy nie zasyfiły mi innego miejsca niż ich kibelek w klatce.
Początkowo jeden z moich szczurków nie umiał zejść z komody, na której stała klatka, to wziąłem go za wszarz, i podnosiłem go stopniowo z łóżka, przy którym stała komoda, na poduszkę, z poduszki na misia (miałem wtedy 14 lat ), aż w końcu z ostatniego stopnia na komodę. Efekt: skubaniec załapał za pierwszym razem.
I tak, fakt. Są wszystkożerne. Zamiast dawać im jakąś szczurzą karmę, przydzielałem mu porcję obiadu, który sam jadłem (bez przypraw ofc). Gotowanego ziemniaka i pieczonego kurczaka futrował aż mu się uszy trzęsły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów