📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:11

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Majstersztyk...
Jak ciche jest to zwierzę, że psiny nawet ucha nie podniosły...🤔
Myśliwy idealny.
Myśliwy idealny.
JoSeed napisał/a:
Majstersztyk...
Myśliwy idealny.
Miliony lat ewolucji.
Czarny cisi nie są, głośne debaty o nich a żerują na każdym cywilizowanym kraju, tacy myśliwi

TheEminemShow napisał/a:
Czarny cisi nie są, głośne debaty o nich a żerują na każdym cywilizowanym kraju, tacy myśliwi

To kamerka ma wyśrubowane ustawiena kontrastu czy co? Bo kot wygląda jakby był doklejony do mateirału.
Dooker napisał/a:
To kamerka ma wyśrubowane ustawiena kontrastu czy co? Bo kot wygląda jakby był doklejony do mateirału.
Teraz dużo syfu przez AI jest robione
Dooker napisał/a:
Noc, jagulary wtedy mszczą się za zagryzione kotecki 😉
No co wziął se jedzenie jak człowiek z lodówki
[ Dodano: 2025-03-28, 12:45 ]
Ale c🤬j z kolegi psa nawet nie pomógł
[ Dodano: 2025-03-28, 12:45 ]
Ale c🤬j z kolegi psa nawet nie pomógł
JoSeed napisał/a:
Majstersztyk...
Myśliwy idealny.
Lampart jest bardzo sprawnym i cichym zabójcą, ale nie z każdym psem da sobie radę, duży agresywny pies pokroju kangala jest w stanie sobie z nim poradzić, przy czym ważne jest założenie psu specjalnej obroży z kolcami żeby lampart nie chwycił go za gardło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie