Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
"Kontrola paragonów, ustawianie ludzi w kolejce, groźby wobec właściciela – tak wyglądała interwencja policji w jednym z barów w Mikołowie."

Nie sądzicie drodzy Sadole że zabrnęło to za daleko?
Organy znowu dostały troche więcej praw i znowu zaczynają wariować.

wiesci24.pl/2020/04/09/porazajaca-interwencja-policji-w-mikolowie-mand...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koras24 2020-04-09, 23:20 7

Zapraszam do dyskusji.
Zgłoś
kothletino 2020-04-09, 23:32 1
Ja pierdolę, ale cyrk hahaha...
Zgłoś
McQurwa 2020-04-09, 23:34 40
Dać człowiekowi tylko mundur....
jak dla mnie ewidentnie przekroczenie uprawnień służbowych

Zgłoś
kwas79 2020-04-09, 23:36 3
No to trzeba sobie kupić Ewę-1 z Alternatyw 4.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-04-09, 23:39 22
McQurwa napisał/a:

Dać człowiekowi tylko mundur....
jak dla mnie przekroczenie uprawnień służbowych

I co z tego???
Nic mu nie zrobią w tym tekturowym państwie.
Kurwa kurwie łba nie urwie...
Zgłoś
michu225 2020-04-09, 23:41 2
No to czas zacząć... proszę aby wypowiedział się Sadol bieglejszy w prawach policji i prawach obywatela, ale proszę obiektywnie i fachowo a nie kłótnia gimnazjalistów... będziemy z kolegą koras24 uważnie śledzić przebieg dyskusji
Zgłoś
Gargulec27 2020-04-09, 23:57 2
"w tłumie oczekujących"
Gdzie ten tłum?
Zgłoś
buhahapl 2020-04-10, 0:06 1
Dla każdego po 5 tysi mandatu to może się głąby nauczą.
Zgłoś
Juzwa 2020-04-10, 0:09 2
Nie ma paragonów? No to właściciel ma problem, a ten głupek czepia się kto co zamówił.
Zgłoś
35i 2020-04-10, 0:17 9
Właśnie straciłem resztki szacunku do policji, miałem ich za coś lepszego od straży miejskiej. Niestety się myliłem.
Zgłoś
T................y 2020-04-10, 0:19 28
PieronJasnySzlag napisał/a:

"Kontrola paragonów, ustawianie ludzi w kolejce, groźby wobec właściciela – tak wyglądała interwencja policji w jednym z barów w Mikołowie."

Nie sądzicie drodzy Sadole że zabrnęło to za daleko?
Organy znowu dostały troche więcej praw i znowu zaczynają wariować.

Polacy to naród, który choćby nie wiem w jakim gównie był, to gęby nie odezwie. Za PRL wszyscy siedzieli cicho, ale wtedy to było jeszcze zrozumiałe, bo Polska Ludowa miała olbrzymie siły zbrojne i porządkowe. Dopiero jak komuniści splajtowali, to zawarli układ z "nową" władzą i nikt ryja nie otworzy. Teraz jebią podatkami aż miło. Zabrakło pomysłów na nazwy podatków, to nazywają to daninami. Inflacja, jebanie pracujących opłatami. We Francji jak zaczęli podnosić podatki, to ludzie rozjebali pół kraju. U nas NIKT z bohaterów ryja nie otworzy.
Zgłoś
willoo 2020-04-10, 0:47 18
To jakiś absurd. Pies ustawia ludzi do kolejki z nie wiadomych przyczyn, podchodzi do klienta bez maski i rękawiczek na długość ręki, pyta się co się kurwa kryje za magiczną "TRÓJKĄ" bo ta informacja jest przekuresko ważna - grozi sądem za upublicznienie jego nadużyć... no kurwa trzeba mieć nerwy ze stali żeby takiemu nie jebnąć ... mam nadzieje że tam jak się będzie takie sytuacje powtarzać to tvn wpadnie z kamerą
Zgłoś
skywalker99 2020-04-10, 0:50 7
odnosze wrazenie ze jest to prywatne lowisko gdzie ludzie przybywaja nie tylko aby kupic rybke ale powedkowac i tutaj pan policjant probuje to zweryfikowac wiec interwencja jest pewnie efektem jakiegos donosu i policjant reagowal tak jak mu kazano ot cala sytuacja
Zgłoś
Tafeuszek 2020-04-10, 1:22 5
@UP
Bez rękawiczek czy maseczki czy kurwa jakichkolwiek zasad? To chyba nie za bardzo tak to ma wyglądać?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem