Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zabawne jest to jak za wszystkie chuligańśkie wybryki obwinia sie narodowców , prawicowców , żołnierzy wyklętych itd. A jeżeli, jak w tym przpypadku jest nagranie jak antifa niemiecka mało co nie zakatowałą chlopaka (w dresach, a więc "sebixa") to stawia sie prześmiewcze mogiły i z tego kręci bekę. Autor posta, tępy gówniarz, potrzebuje konkretnego lania od rodziców zanim ktoś na ulicy mu dupe przetrzepie xD
Jakich kurwa żołnierzy wyklętych? Gdyby oni wciąż żyli to by nie chcieli nawet osrać tych heilujących przygłupów. Wskaż mi żyjącego żołnierza AK, który wsparł to łyse bydło, tych patriotów walczących ze znakami i koszami na śmieci? Nie umiesz? No ciekawe kurwa czemu
Aha, antifę też jebać, wrzucić do dołu i zasypać wapnem, razem z tymi kurwami co niszczą cudze mienie.
Zabawne jest to jak za wszystkie chuligańśkie wybryki obwinia sie narodowców , prawicowców , żołnierzy wyklętych itd. A jeżeli, jak w tym przpypadku jest nagranie jak antifa niemiecka mało co nie zakatowałą chlopaka (w dresach, a więc "sebixa") to stawia sie prześmiewcze mogiły i z tego kręci bekę. Autor posta, tępy gówniarz, potrzebuje konkretnego lania od rodziców zanim ktoś na ulicy mu dupe przetrzepie xD
Bo ludzie w obecnych czasach nie potrafią sami myśleć, a jedynie kierują się przypiętymi łatkami i stereotypami. I to w stosunku do wszystkich. Nieważne czy stojących po lewej czy prawej stronie. Jebać wszystkie skrajności.
Bo ludzie w obecnych czasach nie potrafią sami myśleć, a jedynie kierują się przypiętymi łatkami i stereotypami. I to w stosunku do wszystkich. Nieważne czy stojących po lewej czy prawej stronie. Jebać wszystkie skrajności.
Jebać homo i hetero bo to jebane skrajnosci tylko biseksualni. Kurwa wkurwiają mnie takie bezpłciowedzbany co nie potrafią podejmowqaać decyzji i idą jak cielaki byleby po najmniejszej linii oporu. Jesteście najgorszymi pizdami, bo jak tylko przyjdzie ktoś silniejszy to zawsze was zdominuje i będziecie dziwkami jakiejś skrajnosci zapewne komunizmu, bo będą się przedstawiać jako ktoś nie skrajność a wy w swojej bezrdnosci na siłę zmusicie się żeby im wierzyć, bo inaczej byście musieli przyznać się do swojej ułomności.
I takim oto magicznym sposobem tabun debili uwierzy, że spalono jakiś empik
A w rzeczywistości zdobyto lewacki punkt oporu
j***ć homo i hetero bo to j***ne skrajnosci tylko biseksualni. k***a wk***iają mnie takie bezpłciowedzbany co nie potrafią podejmowqaać decyzji i idą jak cielaki byleby po najmniejszej linii oporu. Jesteście najgorszymi p*zdami, bo jak tylko przyjdzie ktoś silniejszy to zawsze was zdominuje i będziecie dz**kami jakiejś skrajnosci zapewne komunizmu, bo będą się przedstawiać jako ktoś nie skrajność a wy w swojej bezrdnosci na siłę zmusicie się żeby im wierzyć, bo inaczej byście musieli przyznać się do swojej ułomności.
Już Ci żyłka pękła? Są skrajności lewicowe i są normalne lewicowe poglądy. Są skrajności prawicowe i są normalne prawicowe poglądy. Za dużo dla Twojego móżdżku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów