Dobrze że nie diesel bo by już kolegi chyba nigdy nie obudzili
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
gdzie ta głośna pobudka?
O mój boże czym sie te pedały podniecają
oj ktoś tu chyba na co dzień jeździ autobusem a ktoś się bawi lalkami
@dwaj pierwsi, a przypomnijcie sobie dźwięk, jak w zimie sąsiad o 5 rano przez 15 minut rozgrzewa samochód.
Albo jak jak w czasie dla was wolnym od pracy ktoś kosi trawniki.
Albo jak jak w czasie dla was wolnym od pracy ktoś kosi trawniki.
Darmi napisał/a:
Bez przesady, sprawny diesel kopci niewiele więcej od benzyniaka. Chyba, że się ma parcha z lejącymi niczym kran wtryskami to taka osobóweczka w sam raz na spylanie glinom, zasłona dymna i znikamy.
Lepiej by go obudził jak by mu helmutem na głowę wjechał to by był żart.
Swoją drogą, szwabskie nastolatki się bujają lepszymi gablotami niż golf III tdi kolor niebieski lub butelkowy.
Swoją drogą, szwabskie nastolatki się bujają lepszymi gablotami niż golf III tdi kolor niebieski lub butelkowy.
Cytat:
a przypomnijcie sobie dźwięk, jak w zimie sąsiad o 5 rano przez 15 minut rozgrzewa samochód.
Czyli, że sąsiad rozgrzewa silnik "gazując"? To nie wiem po co to robi w takim razie, chyba na złość
Za taki numer nasrałbym kutasiarzowi na wszystkie siedzenia w tym jego mercu
Darmi napisał/a:
Dobrze że nie LPG bo by było że Hitler zmartwychwstał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów