18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Głosowanie na finiszu!
~Faper Noster • 2013-08-30, 11:16
Głosowanie na Miss Bikini powoli zbliża się do końca. Jak dotąd, spisaliście się wzorowo i Nasza Pięknisia ma sporą przewagę nad rywalkami.
W ostatnich godzinach głosowania mamy nowy cel - wypromować Miss Betoniarki na 2 miejsce

Plan jest zatem taki:
1) Wchodzimy na stronę Miss Betoniarki
2) pięciokrotnie klikamy "głosuj na TAK"
3) jeśli jeszcze nie mamy tam konta - rejestrujemy, np z jakiegoś fejkowego maila (każdy takiego ma, rejestracja to kilkanaście sekund)
4) powtarzamy całą procedurę na stronie Naszej Pięknisi
5) cieszymy się z wygranej naszych faworytek

Pokażmy całej Polsce, ze Sadistic.pl jest siłą, z którą należy się liczyć!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
angpaur 2013-08-30, 14:35 2
Wiedziony ciekawością, chciałem sprawdzić czy pan Roman wpisuje się w stereotyp oblecha śliniącego się na widok kawałka gołego cycka. Odnalazłem stronę Chatki u Romana: chatkauromana.pl z nadzieją, że uda się go na niej zobaczyć.
Niestety po panu Romanie nie ma tam śladu Widocznie cwaniak już wyczaił co się święci i się ewakuował, zatarłszy za sobą wszelkie ślady.
Zgłoś
Radysh 2013-08-30, 14:40 5
MrFox Choćby po to, by takie piękności bezmózgie jak ta co jest na drugim, doznały opadu szczęki i kurwicy wiekuistej.

PS Moje pięć głosów poleciało na Agę.
Zgłoś
angpaur 2013-08-30, 14:41 10
MrFox napisał/a:

Powie mi ktoś, o co kurwa chodzi z tym głosowaniem? Poza tym, że laska jest brzydka i chuda, co tu takiego kurewsko zabawnego, po kiego chuja oddawać na nią głosy?

To jest wspaniała, zorganizowana akcja w szczytnym celu, aby udowodnić tym wszystkim pustym plastikom, że nie uroda i młodość się tylko liczą, ale wnętrze przede wszystkim. Na wnętrze składa się zajebista tapeto-plandeka z palmą, nietuzinkowy ręcznik z kotwicą oraz nastrój ustronnej pakamery. Niech te wszystkie zajebiste laski nie myślą sobie, że mają wygraną w kieszeni jeśli nie zadbają o tak ważne detale.
Zgłoś
~Mieszek_Kiler 2013-08-30, 14:46 2
angpaur napisał/a:

To jest wspaniała, zorganizowana akcja w szczytnym celu, aby udowodnić tym wszystkim pustym plastikom, że nie uroda i młodość się tylko liczą, ale wnętrze przede wszystkim. Na wnętrze składa się zajebista tapeto-plandeka z palmą, nietuzinkowy ręcznik z kotwicą oraz nastrój ustronnej pakamery. Niech te wszystkie zajebiste laski nie myślą sobie, że mają wygraną w kieszeni jeśli nie zadbają o tak ważne detale.

Kolego tak pięknie, tak dobitnie to opisałeś, że łez powstrzymać nie mogę

MrFox napisał/a:

Powie mi ktoś, o co kurwa chodzi z tym głosowaniem? Poza tym, że laska jest brzydka i chuda, co tu takiego kurewsko zabawnego, po kiego chuja oddawać na nią głosy?

Nie interesuj się tylko załóż fikcyjnego maila, oddaj głos na naszą faworytkę i dołóż cegiełkę do naszego wspólnego, jakże wspaniałomyślnego, przedsięwzięcia
Zgłoś
masshacker 2013-08-30, 14:50
Zgłaszam, że się odliczyłem, żeby nie było że nie.
Zgłoś
d................o 2013-08-30, 15:02 2
10/10
ŚLICZNA!!
leci do ulubionych pozdrufka

"Z Twojego konta została oddana maksymalna liczba dziennych głosów na wybranego kandydata."
Zgłoś
Stew 2013-08-30, 15:08
5 oddanych! Niech wygra uczciwym konkursem!
Zgłoś
kalosz90 2013-08-30, 15:12 1
Idzie coraz lepiej, postaram się zaraz dobić 5k
Zgłoś
damian88719 2013-08-30, 15:20 2
Przejrzałem pobieżnie kilka innych kandydatur i powiem Wam Sadole, że jesteście w błędzie co do tej numer 1. Moim zdaniem na tytuł Miss Sadistic zasługuje ta kandydatka. Pewnie już za późno na takie zmiany ale przynajmniej niech cześć z Was wie jaką wtopę zaliczymy:

Pani Olga Levytska

Patrzę i nie wierzę, ale to nie jest fejk.

Zgłoś
kasztan93 2013-08-30, 15:45
5 głosów poszło na naszą Gwiazdeczkę
Zgłoś
Chicago 2013-08-30, 16:01 1
No kurwa jebłem, więcej takich akcji na sadolu
Zgłoś
nalesnik_z_dzemem 2013-08-30, 16:04 1
Ja głosuję na Olgę, ją też trzeba wsadzić na podium
Już 4 fakemail
Zgłoś
S................n 2013-08-30, 16:11 1
damian88719 napisał/a:

Przejrzałem pobieżnie kilka innych kandydatur i powiem Wam Sadole, że jesteście w błędzie co do tej numer 1. Moim zdaniem na tytuł Miss Sadistic zasługuje ta kandydatka. Pewnie już za późno na takie zmiany ale przynajmniej niech cześć z Was wie jaką wtopę zaliczymy:

Pani Olga Levytska
Obrazek

Patrzę i nie wierzę, ale to nie jest fejk.

Obrazek

O widzę że nie tylko mi ale i Tobie, pani od betonu przypadła do gustu.
Bo baba musi wiedzieć że nie samą kuchnią człowiek żyje.
Zgłoś
s................y 2013-08-30, 16:13
Ludzie ze zmiennym IP jednoczcie się w 15 min można wbić nawet 30 głosów na waszą faworytkę
Zgłoś
avalanch 2013-08-30, 16:24
Niech się ktoś przyzna... Czyja to matka ??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem