kiedy posluchasz sie glosow, ktore na codzien slyszysz
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Jak go nie zamkną w psychiatryku to na tyłku do końca wyroku nie usiądzie taki były dyrektor więzienia xd
..., a dyrektorowi przez długi czas wygrażał co zrobi jego rodzinie. .., żal mi tego dyrektora.
Zabitym 15 ranami od noża był 66 letni inwalida na wózku.!
Te głosy w głowie to lipa, żeby stwierdzić niepoczytalność dyrektora i żeby nie poszedł siedzieć. Prawda jest taka, że ten więzień był wyjątkową gnidą, która non stop uprzykrzała życie innym, a dyrektorowi przez długi czas wygrażał co zrobi jego rodzinie. W końcu nerwy puściły, żal mi tego dyrektora.
..., a dyrektorowi przez długi czas wygrażał co zrobi jego rodzinie. .., żal mi tego dyrektora.