Typowa bójka u ruskich
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Typowa bójka u ruskich
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak widać, buty nie spadły, więc śmiało można stwierdzić, że przegrał, ale żyje.
Dwa apapy i będzie jak nowy
Dwa apapy i będzie jak nowy
jebnięcie w 1:05
a teraz historia z sytuacji autentycznej:
takie pierdolnięcie w krawężnik z pozoru nie takie groźne lecz swoje skutki ma
wujek wracając z dyskoteki z swoją kobieta został zaczepiony przez jakiegoś wieśniaka ...
oraz ten startował do jego kobiety
po dwuch cepach na łep koleś się przewrócił i uderzył w krawężnik nic mu nie było troszke krwi i szumu ktoś zadzwonił na psy gdy go zgarniali wyzywał ich i obrażał, został zawieziony do szpitala gdzie chciał pobić i pluł na pielęgniarki
bo był pijany
następnego dnia okazało się że zmarł a mój wujek do dzis ma problemy ; -)
dlatego starajcie się omijać takich sprzeczek
wyjątkiem może być walka z pedałami , ciapatymi murzynami takich trzeba tępić !
takie pierdolnięcie w krawężnik z pozoru nie takie groźne lecz swoje skutki ma
wujek wracając z dyskoteki z swoją kobieta został zaczepiony przez jakiegoś wieśniaka ...
po dwuch cepach na łep koleś się przewrócił i uderzył w krawężnik nic mu nie było troszke krwi i szumu ktoś zadzwonił na psy gdy go zgarniali wyzywał ich i obrażał, został zawieziony do szpitala gdzie chciał pobić i pluł na pielęgniarki
bo był pijany
następnego dnia okazało się że zmarł a mój wujek do dzis ma problemy ; -)
dlatego starajcie się omijać takich sprzeczek
wyjątkiem może być walka z pedałami , ciapatymi murzynami takich trzeba tępić !
Dobrze się poklepali. Bardzo ładnie :3
dulek93 napisał/a:
a teraz historia z sytuacji autentycznej:
dulek93 napisał/a:
został zaczepiony przez jakiegoś wieśniaka ...
dulek93 napisał/a:
dwuch
Po takiej składni i ortografii wnioskuję że ten wujek to chyba napierdolił tobie te cepy.
Kurwa, zlewanie czerwonych podkreśleń wskazuje jakiś uraz głowy albo zwyczajnie naciągnąłeś wiek żeby się trzepać przy hardzie.
Dużo tu czasami napinki narodowej a własny język kaleczycie jak pierdolone arabusy
0:48 co to za moda na jakieś pedalskie torebki
Przewrócił mu picie kretyn -.-
Na pewno nie ruskie bo gość leżał, a ten bez koszulki sobie poszedł. Ruski by przynajmniej kopnął w głowę tak dla pewności, że tamten nie udaje.
Black Pitt napisał/a:
Po takiej składni i ortografii wnioskuję że ten wujek to chyba napierdolił tobie te cepy.
Kurwa, zlewanie czerwonych podkreśleń wskazuje jakiś uraz głowy albo zwyczajnie naciągnąłeś wiek żeby się trzepać przy hardzie.
Dużo tu czasami napinki narodowej a własny język kaleczycie jak pierdolone arabusy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów