📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
z tego co zrozumiałem [ sanskryt ]to dziwią sie dlaczego ta winda nie ujebała łba temu debilowi
zaszh napisał/a:
@r061071 gościu na tak zakuty łeb, że wyjebał najsłabszy element czyli drzwi.
Najsłabszym elementem w całym tym układzie, to jednak chyba był jego mózg.
3. Kutfa już wiem, ten debil wcisnął łep w to okno na środku xD
2. Dlaczego drzwi, które są otwarte w druga stronę, na końcu filmu są całe? * skoro ujebało mu łep, a drzwi były w środku, to powinno też uciąć drzwi?
3. Kutfa już wiem, ten debil wcisnął łep w to okno na środku xD
Dlaczego im dzikszy kraj bym bardziej hardcorowe materiały w wiadomościach? Dlaczego u nas tak nie ma?
Np. 23 ukrainców spłonęło żywcem w wypadku busa na DK 8, albo 54 letni Zbigniew podczas wyrębu lasu stracił nogę przeł piłę mechaniczną oto materiał.
Słabe te nasze wiadomości/fuckty/informacje tylko pedały i UE na okrągło. Jak by trochę krwi pokazali zaraz by im oglądalność skoczyła.
Np. 23 ukrainców spłonęło żywcem w wypadku busa na DK 8, albo 54 letni Zbigniew podczas wyrębu lasu stracił nogę przeł piłę mechaniczną oto materiał.
Słabe te nasze wiadomości/fuckty/informacje tylko pedały i UE na okrągło. Jak by trochę krwi pokazali zaraz by im oglądalność skoczyła.
Nie jestem eksportem od wind ale pamietam jak mieszkałem w sosnowcu w bloku to były windy o ile mnie pamieć nie myli zremb czy jakoś tak... I te prymitywne, wytwory prlowskiej myśli technicznej, bez żadnej elektroniki windy miały lepsze zabezpieczenia drzwi przed otwarciem. A to co sie stało na filmiku sugeruje ze indyjskie drzwi windy nie miały nawet zamka czy rygla skoro je otwarło pod niewielkim naciskiem (ludzki ciało to jednak miękka rzecz)....
HAL9000/2 napisał/a:
Nie jestem eksportem od wind ale pamietam jak mieszkałem w sosnowcu w bloku to były windy o ile mnie pamieć nie myli zremb czy jakoś tak... I te prymitywne, wytwory prlowskiej myśli technicznej, bez żadnej elektroniki windy miały lepsze zabezpieczenia drzwi przed otwarciem. A to co sie stało na filmiku sugeruje ze indyjskie drzwi windy nie miały nawet zamka czy rygla skoro je otwarło pod niewielkim naciskiem (ludzki ciało to jednak miękka rzecz)....
pamiętam jak kiedyś w falowcu w Gdańsku takie jedne drzwi od windy dało się otworzyć i razem z kolegami oglądaliśmy jak wygląda szyb w środku i jak jechała winda to było od razu wiadomo z racji hałasu i ruchu lin. także ten teges ten tutaj to samobójca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów