18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
r061071 2019-10-11, 17:18 4
z tego co zrozumiałem [ sanskryt ]to dziwią sie dlaczego ta winda nie ujebała łba temu debilowi

forza nostra legge
Zgłoś
c................k 2019-10-11, 18:56 3
Keszke w meszke winda, tyle zrozumiałem
Zgłoś
Takafura 2019-10-11, 20:05
Czego on tam sie spodziewał ?!
Zgłoś
z................h 2019-10-11, 22:48
@r061071 gościu na tak zakuty łeb, że wyjebał najsłabszy element czyli drzwi.
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-10-12, 0:03
zaszh napisał/a:

@r061071 gościu na tak zakuty łeb, że wyjebał najsłabszy element czyli drzwi.

Najsłabszym elementem w całym tym układzie, to jednak chyba był jego mózg.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
A................z 2019-10-12, 1:21 1
1. Dlaczego on otwiera drzwi w druga stronę, niż drzwi otwiera się do windy? * dobra wiem jakaś arabia
2. Dlaczego drzwi, które są otwarte w druga stronę, na końcu filmu są całe? * skoro ujebało mu łep, a drzwi były w środku, to powinno też uciąć drzwi?
3. Kutfa już wiem, ten debil wcisnął łep w to okno na środku xD
Zgłoś
Gamonn1 2019-10-12, 9:15 1
Dlaczego im dzikszy kraj bym bardziej hardcorowe materiały w wiadomościach? Dlaczego u nas tak nie ma?
Np. 23 ukrainców spłonęło żywcem w wypadku busa na DK 8, albo 54 letni Zbigniew podczas wyrębu lasu stracił nogę przeł piłę mechaniczną oto materiał.
Słabe te nasze wiadomości/fuckty/informacje tylko pedały i UE na okrągło. Jak by trochę krwi pokazali zaraz by im oglądalność skoczyła.
Zgłoś
Halman 2019-10-12, 10:36 1
Nie jestem eksportem od wind ale pamietam jak mieszkałem w sosnowcu w bloku to były windy o ile mnie pamieć nie myli zremb czy jakoś tak... I te prymitywne, wytwory prlowskiej myśli technicznej, bez żadnej elektroniki windy miały lepsze zabezpieczenia drzwi przed otwarciem. A to co sie stało na filmiku sugeruje ze indyjskie drzwi windy nie miały nawet zamka czy rygla skoro je otwarło pod niewielkim naciskiem (ludzki ciało to jednak miękka rzecz)....
Zgłoś
tomii666 2019-10-12, 14:09
0:26 - 0:27 Lickin this bitch xD. Reporterka przeszła sama siebie.
Zgłoś
Smokw 2019-10-12, 18:42
HAL9000/2 napisał/a:

Nie jestem eksportem od wind ale pamietam jak mieszkałem w sosnowcu w bloku to były windy o ile mnie pamieć nie myli zremb czy jakoś tak... I te prymitywne, wytwory prlowskiej myśli technicznej, bez żadnej elektroniki windy miały lepsze zabezpieczenia drzwi przed otwarciem. A to co sie stało na filmiku sugeruje ze indyjskie drzwi windy nie miały nawet zamka czy rygla skoro je otwarło pod niewielkim naciskiem (ludzki ciało to jednak miękka rzecz)....

pamiętam jak kiedyś w falowcu w Gdańsku takie jedne drzwi od windy dało się otworzyć i razem z kolegami oglądaliśmy jak wygląda szyb w środku i jak jechała winda to było od razu wiadomo z racji hałasu i ruchu lin. także ten teges ten tutaj to samobójca.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów