Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podobny do tej dyni jest grzyb, czasznica olbrzymia podobno psychoaktywna to takie info dla chcących spróbować czegoś innego niż łysiczka lancetowata (nie jest pod ochroną ale za jej posiadanie odpowiada się jak za narkotyk) czy muchomor czerwony..
Trzeba wp🤬lić jedną czy kilka?
podobny do tej dyni jest grzyb, czasznica olbrzymia podobno psychoaktywna to takie info dla chcących spróbować czegoś innego niż łysiczka lancetowata (nie jest pod ochroną ale za jej posiadanie odpowiada się jak za narkotyk) czy muchomor czerwony..
Jest możliwe, że rosło to w krzakach za osiedlem? Jak byłem mały, słabym rękę uciąć, że coś takiego widziałem. Później o tym komuś mówiłem, że takie wielkie grzyby są ale pewnie myśleli, że małemu gnojowi coś się poj🤬o po prostu
czasznica olbrzymia nie jest psychoaktywna akurat, jedynie wytwarza antybiotyk działający bakteriobójczo ale ogólnie jadalne w panierce jak kotlety schabowe

Sadol uczy, Sadol radzi,
Sadol nigdy cię nie zdradzi

Trzeba wp🤬lić jedną czy kilka?
Takich dużych wystarczy sześć. Są mniejsze, ale trudno 20 znaleźć w kupie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie