📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miał kask, a zatem wszystko zgodnie z BHP. I jak widać, uratowało mu to życie.
Jak to możliwe, że ratownicy z noszami i torbami lekarskimi wchodza po 4 sekundach ????
Spójrzcie na zegar w prawym górnym rogu. Około 9 minut. Co i tak szybciutko. W Polsce zapewne by nie przyjechali bo stwierdzili że spadł najebany :V
Kto wymienil modkow sadistica na obrazalskie cipki w rurkach?
Sporo sie zmienilo przez 4 lata jak tu nie wchodzilem
No i po co to zamieszanie? Napiłby się czegoś to zaraz by wyzdrowiał. A reszta zamiast pierdolić się z wkładaniem go na nosze to po wódkę by lepiej skoczyła. Z noszy stół by z robili, na walizkach usiedli, każdy zadowolony by byl a poszkodowany widząc radość kolegów z pracy to i od razu zdrowszy by się zrobił.
Dlatego ktoś mądry wymyślił takie fajne siatki co to zatrzymają delikwenta zanim sobie głupi ryj rozwali.
W Polsce, żeby zajęli się Tobą w 30 sekund to trzeba mieć karnet do szpitala wykupiony, pas polsatu i kilku znajomuch lekarzy, a najlepiej ordynatora
CzarnyAdolf napisał/a:
Kto wymienil modkow sadistica na obrazalskie cipki w rurkach?
wróć za kolejne cztery lata, będzie jeszcze ciekawiej
@up to już wtedy w ogóle się nie zaloguje
Dobrze, że miał kask
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów