📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że policaje się zbuntują i spałują macrona wraz z całym lewackim towarzystwem
Spontaniczność mieszkańców i fajerwerki. Dokładnie tak wyobrażałem sobie Paryż.
Coś jak bitwa pod Empikiem. Ciekawostka tu i tam wszyscy w dresach XD
Dobrym sposobem jest połamać i zmiażdżyć tym małpom kolana i łokcie, a łapy poodcinać. A później już tradycyjnie - do wora, a wór do... oceanu.
zagłosuje na tuska, będę miał fajerwerki co wieczór
Tak się w sumie zastanawiam, czy Francuzom nie wychodziłoby taniej zamiast po jednym odstrzeliwać, podejść do zagadnienia, że się tak wyrażę, holistyczne?
I po huj te lamenty i darcie mordy. Wiedział,że może obskoczyć jeden z drugim taki wpierdól co to go jeszcze w życiu nie widział.
tak na prawdę, nie wiadomo czy francuzem jest biały durny francuz, czy czarna rzecz, która wypadła wielbłądowi przypadkiem.
A Ty co jakiś rzecznik policji Francuskiej, czy euro-konfident, że wiesz ilu pozostało do złapania?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów