📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
zajebista impreza musi być... rzućcie okiem na tą rudą po prawej na drugiej focie. Ma minę jakby córkę na casting przyprowadziła
@up
WTF!!!
na drugim czym??? nie pierdol że jesteś tak yntelygentny że nie czaisz że są to filmiki. . oO
WTF!!!
na drugim czym??? nie pierdol że jesteś tak yntelygentny że nie czaisz że są to filmiki. . oO
My mamy Jedyną Słuszną Stację
Rosjanie mają Jedyny Słuszny Samochód
Rosjanie mają Jedyny Słuszny Samochód
Gościowi na wózku tę nogę urwało jak wcisnął sprzęgło w ładzie.
Poszukuje dwie chętne kurwy,pisac na priv.Otwieram myjnie bardzo dotykową.
Nie to że się czepiam ale cycki to gdzie mają te laski , bo nie widzę?
A nie od tablic rejestracyjnych, aby wiedzieć, że swój?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów